Punga magica Knorr

•  
    • 831 mesaje
    24 Mai 2004, 18:08
    2 0
    Buna Evelor! As avea si eu o intrebare....am folosit punga Knorr si mi se pare extraordinar. Zilele astea as dori sa fac o friptura de vita, insa punga Knorr e numa' pt. carne de pui si porc. Credeti ca ar merge carne de vita in astfel de pungi? Multumesc anticipat pt. sfaturi.
  •  
    • 1118 mesaje
    24 Mai 2004, 19:14
    0 0
    Eu nu am folosit marca Knorr ci o alta marca germana dar am facut si peste si vita si cred ca nu ai limite in ceea ce priveste ce poti pune in punga aia. Pusi. Si mie imi plac foarte tare.
  •  
    • 307 mesaje
    25 Mai 2004, 12:49
    0 0
    exista la supermarketuri pungi speciale pentru friptura. pungi care nu au condimente destinate unui anume tip de carne. 5 pungi costa circa 30.000 lei ( la raionul cu folie de plastic, folie de aluminiu.. etc)

poti folosi acele pungi pentru orice tip de carne si adaugi tu condimentele pe care le vrei. pe cutie sunt indicatii cum se utilizeaza (inclusiv peste)

deci poti folosi punga de la knorr daca doresti si pentru carne de vita . importante sunt condimentele!
    adinka
  •  
    • 163 mesaje
    25 Mai 2004, 13:15
    0 1
    Cred ca ar fi indicat sa fierbi inainte carnea de vita, este mai tare decat cea de porc si nu mai vorbim pasare. Ori va trebui s-o tii mult la cuptor dar de facut se face.
  •  
    • 831 mesaje
    27 Mai 2004, 16:02
    0 0
    Fetelor, multumesc mult pt. raspunsurile voastre Pupici!
  •  
    • 103 mesaje
    11 Iun 2004, 14:05
    0 0
    Punga magica Knorr...chiar magie. Am "probat" si eu, mi-a placut la nebunie. Pui, porc ,vita...orice. Vita trebuie fiarta insa, dar este gustoasa.
    Spor la fiert
  •  
    • 831 mesaje
    11 Iun 2004, 14:57
    0 0
    Plutonica, spune-mi te rog pt. carnea de vita ce punga Knorr ai folosit? Cea pt. pui (cu ierburi aromatice, usturoi sau picanta) sau cea pt. carne de porc cu afumatura si usturoi? Eu una parca nu-mi pot imagina carne de vita cu gust de afumatura si usturoi....m-ar bate gandu cea pt. pui cu ierburi aromatice....ar iesi bun?
  •  
    • 103 mesaje
    11 Iun 2004, 15:43
    0 0
    Am facut de cateva ori, vita cu Punga Knorr, de fiecare data doar cu cea pt pui.
    Ca si tine, nu m-a incantat ideea cu cea de porc. Si asa, nu-s eu mare fan carne de purcel.
  •  
    • 99 mesaje
    13 Iun 2004, 21:33
    0 0
    fetelor si cat trebuie tinuta la cuptor?scrie pe punga?
  •  
    • 103 mesaje
    14 Iun 2004, 11:16
    0 1
    Daca nu ma insel, scrie pe punga. Ca altfel, nu-mi dea seama de unde am stiut cat s-o tin la cuptor. Sunt instructiunile de folosire pe ambalajul in care gasesti pungulitza si condimentele. E simplu de preparat si extrem de gustos. Ii da fripturii o aroma aparte. Pofta buna!