Punga magica Knorr
-
2 0Buna Evelor! As avea si eu o intrebare....am folosit punga Knorr si mi se pare extraordinar. Zilele astea as dori sa fac o friptura de vita, insa punga Knorr e numa' pt. carne de pui si porc. Credeti ca ar merge carne de vita in astfel de pungi? Multumesc anticipat pt. sfaturi.
-
exista la supermarketuri pungi speciale pentru friptura. pungi care nu au condimente destinate unui anume tip de carne. 5 pungi costa circa 30.000 lei ( la raionul cu folie de plastic, folie de aluminiu.. etc)
poti folosi acele pungi pentru orice tip de carne si adaugi tu condimentele pe care le vrei. pe cutie sunt indicatii cum se utilizeaza (inclusiv peste)
deci poti folosi punga de la knorr daca doresti si pentru carne de vita . importante sunt condimentele!
adinka -
Plutonica, spune-mi te rog pt. carnea de vita ce punga Knorr ai folosit? Cea pt. pui (cu ierburi aromatice, usturoi sau picanta) sau cea pt. carne de porc cu afumatura si usturoi?
Eu una parca nu-mi pot imagina carne de vita cu gust de afumatura si usturoi....m-ar bate gandu cea pt. pui cu ierburi aromatice....ar iesi bun?