stie cineva retete pt microunde?
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
24 Nov 2008, 21:240 0Buna seara, dintr-o conjunctura nefavorabila sint nevoita sa gates la microunde si divese alte aparate care pot inlocui un aragaz si cuptor cu gaze de care nu dispun.
-
24 Nov 2008, 22:01draga ula
in auchan, la raionu congelari, gasi mincare ambalata pe care scrie ca o bagi la microwelle 6 minute si dupa aia o maninci.
sa mor de nu arata beton.
cu vitel, cu pui, cu porculet.
miine o comit si-mi iau si io.
12 lei cutia si destul de mare
de fapt e o caserola -
24 Nov 2008, 22:49ula, cum vorbesc serios (dar chestia cu microhondele m-a amuzat tare!)...
eu am facut la microunde (gratarul) pui, mici, cirnati, aluat de pizza, pizza, si nu mai stiui ce.
daca iti alegi programul potrivit totul iese ok.
dar daca zici ca ai aparat din ala de facut la abur, e mult mai sanatos. gustos? nu stiu!
acum fol. cuptorul mai mult pt. dezghetat, incalzit si popcorn. -
24 Nov 2008, 23:38Pai le-am luat pe amindoua..urmeaza si plita neincastrabila vitroceramca...sa am unde gati ca de 2 luni ,m-a spart la buzuner mincarea gatita..ca la resturant nu ma tine sa imi potolesc foamea
-
26 Nov 2008, 08:56Se poate face la microunde...piure de cartofi...corbita, mancarica de cartofi cu carne, mancarica de legume, ochiuri, orice, chiar si prajitura ca desert atata timp cat potrivesti temperatura si timpul prepararii...iese ceva delicios. Toate astea le-am incercat si eu ...si inceputul , pana te obisnuiesti cu cuptorul e dezastruos, dar pe urma este ...chiar o placere. Succes.
Înapoi la: Forum » Gastronomie