Delicios

•  
    • 59 mesaje
    20 Nov 2008, 16:41
    0 0
    Buna fetelor ! Tocmai am servit ceva delicios cu familia. Au fost atat de incantati de ideea mea pt aceasta amiaza incat au zis ca reteta merita pusa pe net A fost o inventie proprie delicioasa care o voi mai repeta sigur.
    Dar sa v-o impartasesc si voua.
    Am fiert cartofii in coaja, apoi i-am curatat si i-am taiat rondele.
    I-am aranjat intr-o tava , am presarat tot felul de condimente ( sare,piper,oregano,busuioc,condimente mixte: ce am avut prin camara), apoi am pus peste cartofi morcovi fierti taiati cubulete si boabe de mazare ( se gasesc in Kaufland conserve Vitae Doro de morcovi cu mazare) ,si o conserva de porumb.
    Am batut 4 oua cu smantana si apa ( sau lapte, eu nu am avut lapte acum) si le-am pus peste ele.
    Am lasat la cuptor 10-15 minute dupa care am presarat cascaval si am mai lasat cateva minutele sa se topeasca cascavalul.
    Delicios POFTA BUNA
  •  
    • 4111 mesaje
    20 Nov 2008, 21:10
    0 0
    cred ca e tare bun si e f simplu de facut!

merci de idee!!!

poate fi si de post, daca lasam legumele si punem eventual doar niste margarina vegetala!

oricum, chiar incerc!

pofta mare la toata lumea!
  •  
    • 55 mesaje
    21 Nov 2008, 14:38
    0 0
    Vai ce pofta mi-ai facut!maine am mai mult timp liber si sigur o sa fac.
    Daca mai aveti retete asa deliciose si siplu de facut,postati aici,ca eu mereu sunt in pana de idei.
    Eu azi,de ex, o sa fac o salata orientale,mi-e pofta de numai pot..si cam atat...oricum m-am mai inspirat de aici de multe ori
    v-am pupat,sa aveti o zi buna!!
  •  
    • 4111 mesaje
    23 Nov 2008, 19:19
    0 0
    pui ceva sub legume? ungi tava cu ceva? ulei sau ceva unt, sau margarina?
  •  
    • 55 mesaje
    24 Nov 2008, 11:25
    0 0
    Eu am facut si-a iesit ff bun.
    Am facut intr-un vas yena si-am uns cu unt
  •  
    • 4111 mesaje
    27 Nov 2008, 21:01
    0 0
    merci, o sa incerc si eu asa
  •