retete pentru copii
-
0 0Am foarte multe calitati, printre care si modestia, da la capitolu gatit ursitoarea a lipsit se pare.
So.Fara peste, vinete, ardei copti, dovlecei sub orice forma.
Ce pot eu gatii pentru copchilasii mei, unu de 7 , unu de 2 ani.
Sunt mofturoase de m-au spart.
Ieri gatii supa de pui cu taitei si pulpe la cuptor cu piure.
zac si acusica prin frigider.
am cumparat niste mazare gatita si musaca de cartofi din auchan, sa speram ca o sa manince
ma disperara de creeri, intr-o zi o sa renunt la a mai gatii.
help mi -
Salutare!Si eu sunt mamica,dar a unei fetite de doi ani.Acuma,ce sa-ti spun,mofturoasa,inca,in mod exagerat,nu e.Mi-am dat seama,insa,ca nu ceea ce gatesc nu-i place,ci modul,da,MODUL,cum ii "prezint"mancarea.Nu o sa-ti vina sa crezi,dar acelasi brocoli pe care aproape ca l-am rasfiert,i-a facut nasul sa se strambe,pe cand,un brocoli facut mai al dente,l-a ingurgitat rapid(bine,alaturat altor legume taiate mai mici si asezonate cu un sos din ulei de masline,cu oregano si lamaie).Asta ar fi una dintre idei si mai sunt..dar cineva ma trage de maneca...a foamea
-
ce papa juniorul meu:
-de la Metro, crochete de peste. fi-miu haleste de nu are treaba la alea...
-clatite, cu gem sau cu amestec de branza si cascaval ras;
- chiftelutze;
- paste cu cascaval ras si chetchup; daca nu sunt amatoare, poti pune smantana.
-pui cu susan (se taie puiul, preferabil forme nostime, se tavesc bucatile prin susan si se prajesc);
snitzel din piept de pui;
- cartofi prajiti;
mamaligutza cu branza rasa si smantana; -
nu, nu mi se pare. am insirat aici cateva dintre preferintele copilului. asta nu inseamna ca mananca NUMAI ce am scris.
plus ca, mamaligutza si pastele sa stii ca eu le fierb, nu le prajesc.
Miki a cerut idei, asa ca am zis ce ii place copilului meu sa manance.
stiu, ma repet dar poate asa intelegi...
a, poftim: fiul meu adora pastravul proaspat la gratar pe jar facut din lemn uscat de fag
e destul de sanatos pentru tine?
ps: la mine de regula gateste soacra. ca eu sunt toata ziua la job, nu am timp de bucatarit.
eu gatesc rar, cand pot, mai mult in week-end.
asta ca sa fie clar pt toata lumea