mancare gatita in RETETE DE SLABIT

•  
    • 11 mesaje
    28 Oct 2008, 19:41
    0 0
    PROPUN UN SUBIECT PENTRU CEI CARE VOR SA SLABEASCA.SA-I AJUTAM.....SI SA NE AJUTAM
  •  
    • 11 mesaje
    28 Oct 2008, 19:55
    4 1
    TOCANA DE CARTOFI:se prajeste o ceapa intr-o lingura ulei de masline,se adauga 1 ardei cubulete.se adauga 4 cartofi taiati cuburi,usturoi,frunze de dafin si piper.se toarna apa calduta cit sa acopere cartofii.se fierbe inabusit o jumatate de ora,apoi se adauga o rosie decojita taiata cubulete.se mai fierbe putin apoi se adauga patrunjel si maghiran.se serveste cu castraveti acri.
  •  
    • 176 mesaje
    28 Oct 2008, 23:30
    0 1
    pai, indiferent ce gatesti, renunta la prajit (crezi ca daca prajesti in ulei de masline e mai bine?)
    banala tocanita de cartofi iese chiar mai buna daca ceapa (cine prefera cu ceapa) o fierbi in putina apa, apoi adaugi bulion sau pasta de rosii cu toate mirodeniile care iti plac, le lasi sa fiarba putin, apoi adaugi cartofii...patrunjel verde la final!

incearca la fel cu ciuperci sau pui (la pui poti pune ceapa mai multa) si la astea doua cu mamaliguta.
  •  
    • 11 mesaje
    29 Oct 2008, 17:14
    2 1
    corpul are nevoie si de grasimi.cu o lingura de ulei de masline intr-o tigaie de teflon se gateste foarte sanatos.prajit e un fel de a spune...deoarece intr-o lingura de ulei nu se prea prajeste.incearca si o sa vezi .
  •  
    • 247 mesaje
    30 Oct 2008, 10:45
    2 0
    Eu stiu ca corpul are nevoie si de grasimi.. dar TOT PRAJIT E! si uleiul de masline TOT ULEI E! Ca nu ingrasa e un mit Indiferent de ce ulei e... si indiferent ce e prajit ingrasa mai tare
  •  
    • 176 mesaje
    30 Oct 2008, 11:16
    0 0
    ramo, chiar n-am sa incerc.
    uleiul de masline il folosesc la salate, legumele le fac pe gratar sau in tigaia de teflon, dar fara ulei....si altele.
    dar nu prajesc nimic, asta nu pt. ca as tine mortis sa gatesc dietetic, sa zic asa, ci pt ca nu-mi place prajeala, urasc mirosul de ceapa prajita mai ales.
  •  
    • 11 mesaje
    30 Oct 2008, 17:57
    1 0
    fetelor...cum ziceti voi.dar vreau sa va spun un lucru.aceasta reteta am scris-o exact asa cum se afla scrisa in cartea RINA 90(DIETA DE 90 ZILE)CU CARE EU AM SCAPAT DE MAI BINE DE 20 KG.reteta aceea +
    multe altele gatite la fel.
    pa
  •  
    • 287 mesaje
    30 Oct 2008, 18:15
    0 0
    fetelor, blueeyes are dreptate. Nutritionistul sotului meu mi-a spus acelasi lucru:fara nici un fel de prajeala. Secretul slabitului sta in multa, f. multa miscare, reducerea portiilor, mesele regulate (la ore fixe) si cat mai putine fainoase si cartofi. Pupici!
  •  
    • 11 mesaje
    30 Oct 2008, 18:48
    1 2
    fetelor am si eu o idee.mai bine spune-ti voi cite o reteta care ar putea ajuta pe cei interesati decit sa comentati ce am scris eu
    Fiecare e liber sa aleaga cum vrea sa gateasca.
    eu cu aceasta dieta mancam aproape ce doream,mancare gatita.secretul este sa stii sa combini alimentele.cartofii si pastele fainoase nu te ingrasa atata timp cat nu le combini cu proteine(carne,oua,lactate).
    o sa mai revin cu retete pentr.ce-i interesati
  •  
    • 15 mesaje
    4 Nov 2008, 13:15
    2 1
    buna,cu toate ne stresam si incercam zilnic sa descoperim ce sa mai gatim dieteteic, sa nu ingrase sa fie sanatos dar pls pls pls sa mai aibe si un pic de gust. sunt deacord ca trebuiesc sa evit grasimi, prajeli, etc dar nu vreau sa evit nici gusturile si nici cartofii si pastele(daca ar fi posibil : )), asa ca Ramo pls daca ne dai niste detalii eu una asi fi foarte recunoscatoare.o zi buna tuturor
  •  
    • 1144 mesaje
    9 Nov 2008, 18:57
    1 0
    Buna fetelor, dar cu ciorba de varza ati incercat? eu am slabit 4 kg intr-o saptamana. Da randament reteta, dar trebuie ff multa miscare. Nu mi-a fost greu sa tin regimul. Dar dupa ce dai jos kg in plus, daca nu esti atenta ,s-ar putea sa pui dublu pe tine. aceste retete sunt cu dus-intors.
  •  
    • 2 mesaje
    14 Nov 2008, 15:48
    0 0
    buna poti sa imi dai si mie reteta de ciorba de varza?
  •  
    • 111 mesaje
    14 Nov 2008, 22:27
    0 0
    atentie am mai multe prietene care au incercat ciorba de varza ,e o prostie toate dupa regim s au ingrasat dublu cat au slabit si te mai si chinui...regim echilibrat si multa miscare ..
  •  
    • 247 mesaje
    15 Nov 2008, 12:37
    0 0
    Passion, ma crezi ca am vrut sa zic acelasi lucru ca si tine dar am renuntat ? La ce sa imi bat gura degeaba...
    De cand am intrat pe forumul asta, tot aia spun: Regim echilibrat+sport (pt. ca eu asa am slabit si ma mentin de 1 an aproape)

Mi-e greata cand vad cum va mintiti singure cu cate un regim dinasta...
  •  
    • 34 mesaje
    15 Nov 2008, 16:34
    1 0
    Rarysa,te rog, da si tu un exemplu de meniu pe care l-ai avut cand ai slabit.
    Cate kg ai slabit si in ce timp.
    Multumesc.
  •  
    • 2001 mesaje
    16 Nov 2008, 19:12
    0 0
    Rary,ce faci?n-ai mai intrat de mult
    te sustin in ceea ce zici,sport si alimentatie sanatoasa,adica:fara prajeli,dulciuri,fainoase,carne de porc,dupa 7 seara fructe daca ti0e foame si.....muuuulta apa plata

succes fetelor,promit ca-mi fac timp sa scriu si retete
  •  
    • 34 mesaje
    16 Nov 2008, 20:05
    0 0
    coryna te asteptam cu retetele promise
  •  
    • 7 mesaje
    19 Nov 2008, 17:24
    0 0
    Ceau fetelor!Am tinut si eu cura de varza.Intr-o saptamana am dat 5 kg jos si cand m-am apucat sa mananc la fel ca inainte, am pus dublu.Asta e!!Nu am facut miscare deloc pentru ca dupa 8 ore de stat pe scaun nu mai am chef de asa ceva, ma dor picioarele pur si simplu...
  •  
    • 247 mesaje
    22 Nov 2008, 10:22
    0 0
    Imi cer scuze ca nu am mai intrat dar am avut mult de lucru..
    Pai eu am avut un regim de viata sanatos dupa anumite reguli:
    FARA ULEI
    NU COMBIN CARNEA CU LACTATELE
    Ma limitam la 1000-1200 kcal pe zi
    O zi de cura din viata mea:
    -dimineata: un bol de cereale cu lapte (fitness)
    -gustare un fruct
    -pranz:carne la gratar(exclus porc)+legume la gratar sau cateva linguri de orez fiert sau cartofi nature...
    -cina:tot ceva in genul... ori carne cu ceva legume, ori o conserva de peste... cu ceva garnitura

(la pranz mai mancam si mamaliga cu branza... in limita bunului simt desigur)
    Totul e sa ai ambitie si sa respecti niste reguli
    Acum mi s-a reglam metabolismul si ma ingras f greu...ff greu.
    La cele 48 de kg ale mele
  •  
    • 247 mesaje
    22 Nov 2008, 10:24
    2 1
    Aaa, si mult mult sport
    (orice inseamna sport: aerobic,alergat,bicicleta, stepper , orice e bun)

Am dat cam 17 kg in 3-4 luni (si fara sa ma infometez)
    Sportul a fost cheia succesului