mancare gatita in RETETE DE SLABIT
-
0 0PROPUN UN SUBIECT PENTRU CEI CARE VOR SA SLABEASCA.SA-I AJUTAM.....SI SA NE AJUTAM
-
TOCANA DE CARTOFI:se prajeste o ceapa intr-o lingura ulei de masline,se adauga 1 ardei cubulete.se adauga 4 cartofi taiati cuburi,usturoi,frunze de dafin si piper.se toarna apa calduta cit sa acopere cartofii.se fierbe inabusit o jumatate de ora,apoi se adauga o rosie decojita taiata cubulete.se mai fierbe putin apoi se adauga patrunjel si maghiran.se serveste cu castraveti acri.
-
pai, indiferent ce gatesti, renunta la prajit (crezi ca daca prajesti in ulei de masline e mai bine?)
banala tocanita de cartofi iese chiar mai buna daca ceapa (cine prefera cu ceapa) o fierbi in putina apa, apoi adaugi bulion sau pasta de rosii cu toate mirodeniile care iti plac, le lasi sa fiarba putin, apoi adaugi cartofii...patrunjel verde la final!
incearca la fel cu ciuperci sau pui (la pui poti pune ceapa mai multa) si la astea doua cu mamaliguta. -
ramo, chiar n-am sa incerc.
uleiul de masline il folosesc la salate, legumele le fac pe gratar sau in tigaia de teflon, dar fara ulei....si altele.
dar nu prajesc nimic, asta nu pt. ca as tine mortis sa gatesc dietetic, sa zic asa, ci pt ca nu-mi place prajeala, urasc mirosul de ceapa prajita mai ales. -
fetelor am si eu o idee.mai bine spune-ti voi cite o reteta care ar putea ajuta pe cei interesati decit sa comentati ce am scris eu
Fiecare e liber sa aleaga cum vrea sa gateasca.
eu cu aceasta dieta mancam aproape ce doream,mancare gatita.secretul este sa stii sa combini alimentele.cartofii si pastele fainoase nu te ingrasa atata timp cat nu le combini cu proteine(carne,oua,lactate).
o sa mai revin cu retete pentr.ce-i interesati -
buna,cu toate ne stresam si incercam zilnic sa descoperim ce sa mai gatim dieteteic, sa nu ingrase sa fie sanatos dar pls pls pls sa mai aibe si un pic de gust. sunt deacord ca trebuiesc sa evit grasimi, prajeli, etc dar nu vreau sa evit nici gusturile si nici cartofii si pastele(daca ar fi posibil : )), asa ca Ramo pls daca ne dai niste detalii eu una asi fi foarte recunoscatoare.o zi buna tuturor
-
Passion, ma crezi ca am vrut sa zic acelasi lucru ca si tine dar am renuntat ? La ce sa imi bat gura degeaba...
De cand am intrat pe forumul asta, tot aia spun: Regim echilibrat+sport (pt. ca eu asa am slabit si ma mentin de 1 an aproape)
Mi-e greata cand vad cum va mintiti singure cu cate un regim dinasta... -
Imi cer scuze ca nu am mai intrat dar am avut mult de lucru..
Pai eu am avut un regim de viata sanatos dupa anumite reguli:
FARA ULEI
NU COMBIN CARNEA CU LACTATELE
Ma limitam la 1000-1200 kcal pe zi
O zi de cura din viata mea:
-dimineata: un bol de cereale cu lapte (fitness)
-gustare un fruct
-pranz:carne la gratar(exclus porc)+legume la gratar sau cateva linguri de orez fiert sau cartofi nature...
-cina:tot ceva in genul... ori carne cu ceva legume, ori o conserva de peste... cu ceva garnitura
(la pranz mai mancam si mamaliga cu branza... in limita bunului simt desigur)
Totul e sa ai ambitie si sa respecti niste reguli
Acum mi s-a reglam metabolismul si ma ingras f greu...ff greu.
La cele 48 de kg ale mele