stiati k...
-
0 0patrunjelul se pastreaza foarte bine intr-un borcan la frigider
-
topicul e interesant...pacat ca lumea nu a marsat, dar nu e timpul pierdut.
e bine sa stim una-alta din experientele altora.
corina, nu stiam, dar miine o sa incerc, am de spalat niste hainute mai delicate.
....daca pui in apa din fierul de calcat putin parfum, rufele, tot sifonirul, miros fain! (la lenjeria de pat folosesc asta...) -
BULIONUL deja desfacuta cutia se pastreaja mai mult daca pui putin ulei deasupra dupa ce ai folosit din conserva.
GUMA de mestecat se poate deslipi cu un cub de gheata ,
VERDEATA proaspata sa nu se strice daca ai luat cantitate mai mare se pastreaza in pungulitede plastic.Taiem verdeata dupa ce a fost spalata si uscata si o bagam in congelator folosind fara probleme pina se termina.(mararul,leusteanul,patrunjelul,telina}. -
andreea, te salut, nu te-am mai vazut de mult....
in recipientul cu care torn apa in fierul de calcat pun putin parfum, parfum pe care nu-l mai folosesc (ramas cite putin prin sticlute, sau primit si nu-mi place ) .... da, se cam amesteca cu parfumul balsamului de rufe folosit, dar nu e rau....(am acum un chanson d'eau -nu stiu cit de corect l-am scris- si parca e primavara in lenjeriile mele de pat)
edit : corina, nu am spalat azi, am fost plecata, apoi am calcat......miine spal!
---am zis mai sus, parfum ... ala de-l fol. pt. noi---