stiati k...

•  
    • 7 mesaje
    13 Oct 2008, 22:02
    0 0
    patrunjelul se pastreaza foarte bine intr-un borcan la frigider
  •  
    • 2001 mesaje
    15 Oct 2008, 20:46
    0 0
    daca pui balsam de par la clatitul prosoapelor,devin ffff pufoase?
  •  
    • 427 mesaje
    22 Oct 2008, 15:07
    0 0
    nu stiam........multumim.....si persoana dinaintea mea mai bine se abtinea......
  •  
    • 2191 mesaje
    24 Oct 2008, 00:13
    0 0
    dar care e problema enna_ella???
    mai bine te abtineai tu...serios.
  •  
    • 13910 mesaje
    24 Oct 2008, 00:25
    0 0
    topicul e interesant...pacat ca lumea nu a marsat, dar nu e timpul pierdut.
    e bine sa stim una-alta din experientele altora.

corina, nu stiam, dar miine o sa incerc, am de spalat niste hainute mai delicate.

....daca pui in apa din fierul de calcat putin parfum, rufele, tot sifonirul, miros fain! (la lenjeria de pat folosesc asta...)
  •  
    • 37 mesaje
    24 Oct 2008, 21:12
    0 0
    BULIONUL deja desfacuta cutia se pastreaja mai mult daca pui putin ulei deasupra dupa ce ai folosit din conserva.

GUMA de mestecat se poate deslipi cu un cub de gheata ,

VERDEATA proaspata sa nu se strice daca ai luat cantitate mai mare se pastreaza in pungulitede plastic.Taiem verdeata dupa ce a fost spalata si uscata si o bagam in congelator folosind fara probleme pina se termina.(mararul,leusteanul,patrunjelul,telina}.
  •  
    • 4411 mesaje
    24 Oct 2008, 21:56
    0 0
    Daca pui folie de aluminiu peste vasul in care gatesti carnea de vita la cuptor,iese foarte moale?(folia se gaureste din loc in loc cu o scobitoare)

Ellado..la ce fel de parfum te referi?Pulverizez de cateva ori din sticluta mea de parfum?cum procedezi mai exact?
  •  
    • 2001 mesaje
    24 Oct 2008, 22:04
    0 0
    enna,pastreaza remarcile rautacioase pt tine,te rog

ellado,interesante sfaturi,ne prind foarte bine ddar ce fel de parfum? cateva picaturi de esenta pt aromaterapie sunt bune?sau parfum special trebuie? ai incercat cu balsamul de par ,hainutele?cum e?
  •  
    • 13910 mesaje
    24 Oct 2008, 22:08
    0 0
    andreea, te salut, nu te-am mai vazut de mult....

in recipientul cu care torn apa in fierul de calcat pun putin parfum, parfum pe care nu-l mai folosesc (ramas cite putin prin sticlute, sau primit si nu-mi place ) .... da, se cam amesteca cu parfumul balsamului de rufe folosit, dar nu e rau....(am acum un chanson d'eau -nu stiu cit de corect l-am scris- si parca e primavara in lenjeriile mele de pat)

edit : corina, nu am spalat azi, am fost plecata, apoi am calcat......miine spal!
    ---am zis mai sus, parfum ... ala de-l fol. pt. noi---
  •  
    • 4411 mesaje
    24 Oct 2008, 22:09
    0 0
    salutari

Cu prima ocazie cand voi calca o sa incerc si eu smecheria cu parfumul.Ador sa miroasa rufele bine.Merci
  •  
    • 2001 mesaje
    24 Oct 2008, 22:13
    0 0
    multumesc,ellado,de-abia astept sa calc,sa vad efectul,cred ca e superrrr
  •  
    • 37 mesaje
    24 Oct 2008, 22:21
    0 0
    Am incercat cu apa in fierul de calcat dar nu mentine mirosul pe lenjerie,dar incercati cu pliculete aromate.
    Mai putem pune si pudra parfumara pe lenjeria alba daca aveti.
  •  
    • 72 mesaje
    30 Oct 2008, 23:37
    0 0
    .....cateii de usturoi se curata foarte usor daca sunt tinuti inaine in putina apa?