ce mai gatim?

•  
    • 325 mesaje
    1 Oct 2008, 01:43
    0 0
    buna
    sunt in pana de idei,nu stiu ce sa mai gatesc
    am o fetita de 2 anisori si 2 luni si in primul rand ma gandesc ce sa-i mai gatesc ei
    astept sugestiile voastre
    va pup
  •  
    • 649 mesaje
    1 Oct 2008, 14:11
    0 0
    Corbite, supite, piure cu ceva alaturi.... diverse garnituri din legume cu snitele de pui.
  •  
    • 2001 mesaje
    1 Oct 2008, 21:08
    0 0
    orez cu ciuperci,ficatei inabusiti cu cartofi la cuptor,peste cu mamaliguta(pestele il faci la cuptor ,nu prajit),macaroane cu branza......
  •  
    • 4051 mesaje
    3 Oct 2008, 21:18
    0 0
    Corina , scrii te rog reteta de ficatei inabusiti cu cartofi la cuptor? Mi-am notat si reteta ta de ficatei de pui. Suna delicios
  •  
    • 686 mesaje
    4 Oct 2008, 02:22
    0 0
    hmmm..yamm yamm
  •  
    • 2001 mesaje
    5 Oct 2008, 19:44
    0 0
    ficateii ii pun la inabusit cu vegeta,o ceapa mijlocie taiata solzisori,jumate de ardei taiat feliute subtiri si 3 catei de usturoi,in loc de apa pun apa minerala si-i las cam 15 min la foc mic....separat 3 cartofi taiati cubulete ii pun la fiert,cand sunt aproape fierti,ii scurg si-i pun intr-o tava de yena pe care am unso cu unt,,iar deasupra peste cartofi pun ficateii,ii dau la cuptor la foc mic,dar nu mai mult de 15 min,sa nu se usuce(ficateii cand ii inabusi ii lasi cu sos mai mult),cand scoti tava din cuptor presari cam 3 linguri de cascaval ras si putin marar tocat marunt
    succes si pofta buna!
  •  
    • 138 mesaje
    5 Oct 2008, 20:00
    0 0
    Copilul micut trebuie sa manance numai natural.Ficateii sunt buni pentru ei,dar fara vegeta, fara condimente.
  •  
    • 2439 mesaje
    5 Oct 2008, 20:09
    0 0
    Cartofii merg cu cascaval deasupra.....dar ficateii---nu prea cred!
  •  
    • 2001 mesaje
    6 Oct 2008, 15:17
    0 0
    depinde de gustul fiecaruia,cascavalul se topeste si intra-n cartofi,credeti-ma pe cuvant,ca ,cine a mancat a fost foarte incantata....cat despre vegeta bineinteles ca ,atunci cand gatesti pt bebe nu folosesti,eu pt ala mic pun sare.........
  •  
    • 3354 mesaje
    9 Oct 2008, 10:42
    0 0
    am facut mancare de linte portocalie si cu legume congelate...

si mananc cu mamaligutza... este un deliciu...

incercati si voi... este foarte buna si pentru stomac, am inteles ca si pentru anemie...
  •  
    • 2439 mesaje
    9 Oct 2008, 12:25
    0 0
    Esti anemica? :o :o
  •  
    • 3354 mesaje
    9 Oct 2008, 12:26
    0 0
    da, un pic sunt anemica
  •  
    • 2817 mesaje
    12 Oct 2008, 03:47
    0 0
    cand copiii mei erau mici, asta era mancarea lor de baza (incepand de pe la 6 luni!)

fierbi toate legumele pe care le ai in casa - chiar si o ceapa -, morcov, telina, pastarnac, ardei gras etc, cu un piept de pui; cand totul e fiert, pui si o cana mica de orez bine spalat;

daca a fiert si orezul inseamna ca-i gata, scurgi tot si bagi la mixer; pastrezi zeama ca sa adaugi in caz ca mixaj-ul e prea uscat; in final trebuie sa arate ca o supa-crema;
    nu pui vegeta sau alte flavors; un pic de sare law sodium ajunge
    copiii iubesc asta, si ca sa diversifici reteta, poti sa pui una dintre legume in excess - ai mei iubeau "supa de linte", cand printre toate legumele puneam multa linte (rosie sau verde, de care ai)
  •  
    • 2439 mesaje
    12 Oct 2008, 11:40
    0 0
    cat timp se fierb legumele?
  •  
    • 7 mesaje
    12 Oct 2008, 22:22
    0 0
    buna ! sunt o noua "eva",si va propun un pui cu smantana,ca la mama acasa ,cu mamaliguta,binenteles.Deci se ia un pui ,se taie in bucati potrivite si se prajeste bine.Se pune peste el ,in tigaie,smantana(din ea se opresc 2-3 linguri)in cantitatea dorita,Se lasa sa dea cateva clocote impreuna cu cateva fire de marar,apoi cele 3 linguri de smantana se amesteca cu 1 lingura cu faina si se toarna peste compozitia din tigaie.Se adauga
    sare dupa gust si se serveste cu mamaliguta calda si usturoi(facultativ)Pofta buna si ne mai "auzim" pe aici!
  •  
    • 28 mesaje
    13 Oct 2008, 19:58
    0 0
    neeeeee! nu-i bine! dupa ce ai calit puiul, lasa-l o tara sa fiarba cu patrunjel si o ceapa taiata. cand a fiert pune-i smantana frecata cu faina si mararul tocat...o minune!!!!!!!!
  •  
    • 7 mesaje
    13 Oct 2008, 21:34
    0 0
    acum 3 zile am facut>piept de pui in stil italian>il gasiti pe google e super,merita incercat,sa aveti pofta!!
  •  
    • 686 mesaje
    13 Oct 2008, 21:49
    0 0
    Buna!Va zic si eu o reteta care mie imi place la nebunie de supa(ciorba ii zicem noi) de linte rosie. Se pune intr-o cratita 2 pahare(sau depinde cat doriti)de linte si apa cat sa acopere,se pune pe foc.In timp ce fierbe se amesteca din cand in cand si se mai adauga apa.Cand a fiert lintea si s-a "deschis"de tot se ia de pe foc si se amesteca cu blenderul sa fie fina.Se pune intr-un alt vas si se spala cratita(sau folos iti alta).In cratita se pune unt,faina si se calesc un pic ,se pune ciorba,se amesteca,se pune sare("inghite" multa sare),piper rosu sau boia de ardei iute cred ca se zice.Se mai lasa un pik pe foc amestecand continuu si gata.Daca este putin cam groasa se poate completa cu apa fierbinte,sa fie mai usoara pt ca ea se ingroasa din ce se raceste.Sper sa va placa,sa va iasa pt. ca e ff buna mai ales pt. copii(nepotilor mei le place ff mult).Scuze daca am scris cam aiurea dar nu prea le am cu retetele,cu explicatul lor
  •  
    • 247 mesaje
    13 Oct 2008, 22:57
    0 0
    Cafea/ceai cu menstruatie
    Pentru mai multe detalii accesati " Astrologie", topicul Vraji cu menstruatie

Ce va mai "scurge" mintea...
  •  
    • 2817 mesaje
    15 Oct 2008, 23:37
    0 0
    legumele se fierbe pana ie fierte, ralucuzzo