bmg help

•  
    • 45 mesaje
    12 Mai 2004, 15:40
    0 0
    spune-mi o reteta de pui cu ciuperci, mazare, smantana, stii?
    am mancat la un restaurant dar nu stiu daca se pune si ceapa si care sint pasii de urmat. i'm kind the new in the food business. thanks.
  •  
    • 211 mesaje
    21 Mai 2004, 10:20
    0 0
    Iti dau o reteta asemanatoare.
    Pui cu ciuperci si smantana !
    Ingrediente:
    pui (de preferinta dezosat)- echivalentul a 3-4 pulpe (se poate folosi si piept), 1 cutie ciuperci, 2 cepe medii, 300-400 gr. smintina, verdeata (patrunjel, maghiran), 2 linguri de faina, zeama de la o lamiie mica, sare, piper, vegeta.
    Mod de preparare:
    Puiul si ceapa se calesc putin, apoi se fierb bine. La sfarsit se adauga ciupercile. (cele la cutie sint fierte deja). Separat, se face sosul din smantana, cu faina si sare, piper si zeama de la lamiie. Se adauga si putina zeama de la puiul fiert.
    Se toarna sosul peste pui si se mai dau in citeva clocote. Se pune verdeata.
    Daca puiul se face bucatele, iese mai gustos decat daca se lasa bucati mari. Pofta buna !
  •  
    • 360 mesaje
    22 Mai 2004, 10:26
    0 0
    Hello! Am revenit pe NET dupa 3 saptamani si ma bucur ca sunt solicitata.
    Iata o reteta, dar fara mazare, mi se pare cam ciudata combinatia:
    Speli carnea, o transezi bucati mici, o prajesti putin adaugi ceapa si morcov ras pe razatoarea fina, le calesti pana devine ceapa sticloasa, adaugi ciupercile, pui 1 lingurita vegeta, mai lasi cateva secunde, mestecand continuu (de la inceputul operatiunilor...). Apoi adaugi apa si lasi sa fiarba carnea bine. Daca e pui, e mai bine, fierbe repede, daca e gaina, fierbi in prealabil carnea aproape complet, apoi o scurgi, pastrezi zeama si o adaugi dupa ce ai procedat ca mai sus cu prajitul. Dupa ce carnea a fiert, separat amesteci bine smantana cu un galbenus ou, un pic de piper (de preferinta alb), cam doua linguri faina grau presarata in ploaie in timp ce amesteci. Adaugi zeama calda de la carne, cate putina, pana cele doua ajung aproape la aceeasi temperatura.
    Dai oala cu carnea de pe foc, adaugi smatana mestecand bine, apoi o mai fierbi cateva minute la foc mic, cu grija sa nu se prinda.
    La sfarsit, dupa ce inchizi focul, pui o legatura marar. Pofta maxima!
  •  
    • 360 mesaje
    22 Mai 2004, 10:26
    0 0
    ...si mai sunt pe aici de acum!!
  •  
    • 560 mesaje
    1 Iun 2004, 13:35
    0 0
    bine ai revenit, dar unde ai umblat?

as vrea si eu o reteta de orez cu legume si cascaval la cuptor sua la tigaie. ce orez nu se lipeste? cel uncle ben's.