!!!

•  
    • 62 mesaje
    9 Sep 2008, 20:40
    0 0
    buna!am niste parinti in jur de 60 ani si acum un an ,tata si-a pus proteza si ma dispera ca clefaie la masa de mor...da genu ala de vezi tot ce are in gura si mi se intoarce toata mancarea pe dos...ce-as putea face?nu indraznesc sa-i spun ceva in fata..am vb cu mama si mi-a zis ca nu poate din cauza protezei..bla bla bla...am incercat sa mai mananc la tv da'se supara pe mn ca nu stau la masa..offf..dati-mi un sfat va rog
  •  
    • 138 mesaje
    9 Sep 2008, 22:39
    0 0
    Nu trebuie sa razi de ei ca poti ajunge si tu la fel la varsta lor, tineretea nu e vesnica, sunt cazuri cand si persoane tinere la 30 de ani si au proteze, gaseste o solutie sa mananci la alta ora daca te deranjeaza, fara sa superi pe nimeni.
  •  
    • 1555 mesaje
    9 Sep 2008, 22:44
    0 0
    avand parintii in jur de 60 ani, tind sa cred ca ai si tu 30 insa dupa modul tau de gandire si felul in care ai expus problema, iti dau 15 ... cand o sa gandesti altfel o sa iti dai seama ca ai vrea sa ii ai mereu langa tine, chiar si asa, cu proteza ...
  •  
    • 13910 mesaje
    9 Sep 2008, 23:06
    0 0
    nu este un dezastru proteza....daca e asa cum spui tu, inseamna ca proteza aia este foarte p.rost facuta. crezi ca pe el nu-l deranjeaza?

decit sa te agiti in felul asta, mai bine ti-ai duce tatal la un medic bun, sa-i faca o proteza care sa nu-l deranjeze nici pe el, dar nici pe tine (auzi, ti se intoarce stomacul pe dos? oare lui i se intorcea cind iti schimba scutecele?)....ca tu esti problema aici. evident, trebuie sa platesti tu toata tarasenia, nu? (asta o fi motivul pt. care preferi sa te vaiti in loc sa rezolvi problema?)
  •  
    • 62 mesaje
    10 Sep 2008, 15:50
    0 0
    am 16..da..n-am zis cu rautate...pur si simplu cred ca asa sunt barbatii in general...nu cred ca este numai din cauza protezei..si o verisoara de-a mea are dinti pusi..si oricum..incomodeaza ,si ea mananca frumos..faza e ca mai si vb in timp ce mananca si explica el acolo....eh..oricum..aveti dreptate cu faza cu scutecele..etc..oricum..eu nu i-am zis nimic despre chestia asta...am preferat sa-mi dati voi un sfat..
  •  
    • 13910 mesaje
    10 Sep 2008, 16:08
    0 0
    deea, nu e nimic rau in a-i spune, sint convinsa ca poate minca ceva mai delicat daca i se atrage atentia.
    daca nimeni nu i-a spus, de unde sa stie el ca deranjeaza? ca maninca urit?
  •  
    • 21507 mesaje
    20 Sep 2008, 16:28
    0 0
    mi-aduc aminte,crek aveam vreo 12-13 ani,cind se minca pepene la masa si i-am facut observatie lui taica-miu,ca ma scotea din sarite...da' atita am insistat,ca pina la urma,m-a pocnit,de mi-a ramas urma...aia a fost singura palma pe care am luat-o de la el.....totul e sa stii cum si cind sa zici ce ai de zis
  •  
    • 2001 mesaje
    20 Sep 2008, 16:36
    0 0
    :raz:
  •  
    • 3036 mesaje
    22 Sep 2008, 17:49
    0 0
    problema are solutie:
    adezivii pentru proteze

taica-meu asa isi fixeaza proteza si totul e ok - si pt. el, si pt comeseni.