!!!
-
0 0buna!am niste parinti in jur de 60 ani si acum un an ,tata si-a pus proteza si ma dispera ca clefaie la masa de mor...da genu ala de vezi tot ce are in gura si mi se intoarce toata mancarea pe dos...ce-as putea face?nu indraznesc sa-i spun ceva in fata..am vb cu mama si mi-a zis ca nu poate din cauza protezei..bla bla bla...am incercat sa mai mananc la tv da'se supara pe mn ca nu stau la masa..offf..dati-mi un sfat va rog
-
nu este un dezastru proteza....daca e asa cum spui tu, inseamna ca proteza aia este foarte p.rost facuta. crezi ca pe el nu-l deranjeaza?
decit sa te agiti in felul asta, mai bine ti-ai duce tatal la un medic bun, sa-i faca o proteza care sa nu-l deranjeze nici pe el, dar nici pe tine (auzi, ti se intoarce stomacul pe dos? oare lui i se intorcea cind iti schimba scutecele?)....ca tu esti problema aici. evident, trebuie sa platesti tu toata tarasenia, nu? (asta o fi motivul pt. care preferi sa te vaiti in loc sa rezolvi problema?) -
am 16..da..n-am zis cu rautate...pur si simplu cred ca asa sunt barbatii in general...nu cred ca este numai din cauza protezei..si o verisoara de-a mea are dinti pusi..si oricum..incomodeaza ,si ea mananca frumos..
faza e ca mai si vb in timp ce mananca si explica el acolo....eh..oricum..aveti dreptate cu faza cu scutecele..etc..oricum..eu nu i-am zis nimic despre chestia asta...am preferat sa-mi dati voi un sfat..
-
mi-aduc aminte,crek aveam vreo 12-13 ani,cind se minca pepene la masa si i-am facut observatie lui taica-miu,ca ma scotea din sarite...da' atita am insistat,ca pina la urma,m-a pocnit,de mi-a ramas urma...aia a fost singura palma pe care am luat-o de la el...
..totul e sa stii cum si cind sa zici ce ai de zis