cartofi natur

•  
    • 225 mesaje
    4 Sep 2008, 10:20
    0 0
    Imi puteti spune care e secretul cartofilor natur?

Mie in loc sa-mi iasa cubulete dintr -alea tari (nu in sensul de nefierte) si cu o culoare frumoasa imi ies ciudati

Adik imi ies gri - fac un fel de spuma cand ii fierb si se sfarama
    Cred ca nu stiu sa-i fierb
  •  
    • 2001 mesaje
    4 Sep 2008, 12:49
    0 0
    trebuie sa fie mereu acoperiti de apa,pui delikat in loc de sare,iar cand sunt aproape fierti ii scoti cu paleta ,ii pui intr-un vas uns cu putin unt si-i dai la cuptor 10 min,presari verdeata peste ei cand ii scoti de la cuptor....sper sa reusesti
    pofta buna!
  •  
    • 282 mesaje
    4 Sep 2008, 22:39
    0 0
    Ptr .cartofii natur ,trebuie sa folosesti numai cartofi rosii .Sunt mai tari .Probabil ca ai folosit cartofi albi ,ptr piure .Aceia se zdrobesc ,la fierbere.
  •  
    • 13910 mesaje
    4 Sep 2008, 22:48
    0 0
    asa este, cartofii rosii sint buni pt. fiert natur (dar daca sint din aia scofilciti si ei mai mai sfarima).
    eu cumpar (cind in piata deja sint uriti) din carrefour, sint unii special de fiert (dar si copti sint super).
    si pune sare la fiert, daca fac ceva spuma, o indepartezi, nu-i bai. important e sa nu-i lasi mult la fiert, mai putin decit pt. piure.
    cind ii servesti, neaparat patrunjel verde taiat marunt (separat, doar pt cine vrea)
  •  
    • 427 mesaje
    5 Sep 2008, 14:41
    0 0
    eu ii fierb ,ii pun in farfurie,pun unt peste ei,il intind,si apoi sare si verdeata...