paste

•  
    • 427 mesaje
    21 Aug 2008, 13:09
    0 0
    spuneti-mi si mie de paste,cum le preparati,ce fel de paste folositi,retete....am mancat recent de la o tipa care a venit doar in vacanta din italia,dar venise cu ele de acolo si nu s-au sfaramat......
  •  
    • 686 mesaje
    21 Aug 2008, 15:01
    0 0
    Eu le folosesc pe cele de la Barilla sunt cele mai bune si se fierb suuper repede.Le fac simple (asa ne plac noua) cu unt,piper,sare si bulion.Acum vara am pus ff putin bulion si restu rosii si au iesit mai bune.Alte retete nu mai stiu nici eu poate mai raspunde cineva..O zi cat mai buna.
  •  
    • 72 mesaje
    21 Aug 2008, 15:24
    0 0
    enna...am postat pe topicul"spaghete alla carbonara"o retata de spaghete.pare complicata,dar nu e.e un pic migaloasa.dar merita.
  •  
    • 403 mesaje
    21 Aug 2008, 15:42
    0 0
    Barilla folosesc si depinde cu ce vrei sa la faci, carne tocata,carnati, branza, legume.
    Oricum sunt bune, dar cele mai dietetice cica sunt cele cu legume.

Cu carne tocata:

Perpelesti putin carnea, adaugi ceapa, rosii, ardei gras daca vrei, piper, sare si lasi pe foc pana consideri tu este gata carnea, dupa care amesteci cu pastele fierte si scurse.

Cu carnati:

Pun la fiert bulion cu apa(eu asa fac sosul pt paste) si lasi la fiert pana se mai ingroasa el cu piper , sare si ce mai vrei tu sa pui acolo(oregano.........)intre timp prajesti carnatii putin(eu cumpar semiafumati) si cand consideri ca sosul s-a ingrosat putin(cca.1 ora) pui si carnatii in sos si il mai lasi sa fiarba 10-15 minute.Dupa care amesteci cu pastele fierte si scurse.Farmecul acestei retete este sa fie foarte picante.
  •  
    • 427 mesaje
    25 Aug 2008, 13:40
    0 0
    vreau firma buna de paste si retete.....ms...asta ma interesa
  •  
    • 3036 mesaje
    25 Aug 2008, 15:00
    0 0
    pai barilla este o marca foarte buna, si eu tot pe asta ti-o recomand.

retetele le gasesti scrise chiar pe cutiile de paste barilla, sunt exact alea italienesti, originale.
  •  
    • 2001 mesaje
    25 Aug 2008, 15:36
    0 0
    barilla folosesc si eu si sunt superrrrrrrr,in loc de bulion sau rosii pun soa special de spaghete pe care-l gasiti in comert,piper,vegeta,usturoi si la urma dupa ce sting focul marar ....mie nu-mi place cu carne......familiei mele le plac mai mult simple,sunt mai sanatoase