AJUTOORRR!vreau sa gatesc:)
-
0 0Dragele mele!Sotul meu este turc deci..nu papa porc.
Carne de miel(oaie,vita)nu luam des,mai mult gatesc legume,pui,paste...Insa nu mai stiu in ce fel sa le combin.Ceva nou? -
de vreo cativa ani de zile, nici noi nu mai mancam carne de porc - insa eu nu simt nici o diferenta cand e vorba de gatit. carnea de pui (de gaina), de curcan, de vaca/vitel sau pestele sunt arhi-suficiente...
(singura diferenta apare atunci cand se intampla ca, oaspeti fiind, sa ni se ofere mancare facuta cu carne de porc: gustul si mirosul ni se par foarte neplacute...)
apropo, te sfatuiesc sa cumperi carnea de vita numai de la macelariile arabesti. nu stiu ce scamatorie fac astia, dar carnea pe care o vand ei este mult mai frageda si mai gustoasa decat cea de la magazinele nostre.
o alta carne cu adevarat deosebita este cea de strut - e nitel cam scumpa, dar merita gatita macar din cand in cand. -
acum vreo cativa ani sotul meu a fost nevoit sa tina regim,deci fara carne de porc printre altele........vrea sa-ti spun ca de-atunci am scos-o din alimentatie si ne simtim foarte bine toti.............prepara orice fel de mancare doresti numai ca inlocuiesti carnea de porc.......sunt atatea retete acum prin carti de bucate dar mai ales pe net.te pup si-ti doresc succes!
-
Da voi mai cauta si pe site-uri mersi va poop.Si donna sa stii ca daca as cumpara vreodata carne din magazine obisnuite m-ar pune s-o arunc
Avem un magazin de unde cumparam si uneori se duce pe undeva pe la pipera (stie pe cineva)si taie un miel proaspat.Numai k eu nu stiu sa fac prea multe cu "el"
.poopici -
Puteti intra si pe cel mai nou forum de femei http://www.citywoman.ro/forum unde veti gasi diferite informatii despre o lumea a femeilor de oras si nu numai. Moda, bucatarie, sex, frumusete, shopping sunt numai unele din temele principale de discutie.
Va asteptam cu mesajele voastre si raspunsurile pe masura.
Echipa,
Citywoman.ro