Unde mancati ..in oras?
-
0 0Am vazut peste 1000 de topicuri cu retete...hello fetelor , suntem in 2008 , gata cu bucatareala ...este pentru barbati ..nu sunt ei cei mai buni la asta?
-
Hai ca m-ai facut sa rad.
Una e sa cauti o reteta, ceva, sa gatesti every once in a while (sau cu frecventa dorita de fiecare dintre noi
) si alta sa crezi ca daca cineva posteaza cum se face o amarata de salata sau prajitura gata, e la cratita!!! Fii serioasa! Cred ca toate stim ini ce an suntem, dar asta nu insemna sa punem lacat la bucatarie si aragaz!!!
-
Si acum sa raspund intrebarii tale..
Pai in oras imi place de mor sa mananc la Ruby Tuesday, la Picadilly...
La Decebal au mancare fff buna, dar putin cam scumpa...
Extraordinare sunt pastele si salatele la Dressing Room... Hmm...asta a fost asa, un top oarecum.
Pe langa astea mi-a placut tare mult la Templul Soarelui (chinese).
A, era sa uit...la Carul cu Bere, la fel, au o mancare ff buna.
Daca imi mai amintesc ceva, revin.
LE. E un restaurant prin Drumul Taberei, parca... Rustic se numeste...super mancare la super preturi. -
Cand am chef de mancare romaneasca buna merg la Caru' cu bere, la Jaristea, la Nicoresti sau la Terasa Doamnei.
Imi place mult mancarea indiana de la Karishma sau Taj, mancarea chinezeasca de la Templul Soarelui, mancarea japoneza de la Tokio House, mancarea greceasca de la Mesogios.
Cand vreau sa-mi impresionez musafirii ii duc la Casa Doina, la La Provence sau la Angels.
Museum sau Silviu's sunt alegeri de ultima ora, cand n-am timp sau chef sa merg in alta parte.
Ma mai duc cu placere la Uptown, la City Grill si la Cafeneaua Actorilor.