Intrebare intrebatoare...

•  
    • 1208 mesaje
    3 Mai 2004, 12:16
    0 0
    Mai fetelor, voi stiti unde gasesc si eu perle de zahar?
    Am vazut o reteta de tort intr-o revista si era ornat cu perle de zahar. Exista asa ceva, chiar scriau si in revista ca sunt si de cumparat si arata ca niste perle normale numai ca sunt din zahar. Pliizzzz...help, am facut o obsesie din asta.
  •  
    • 1 mesaje
    3 Mai 2004, 12:42
    0 0
    Hait, ca acum am ramas eu cu chestia asta obsesiva in cap. Stiu sigur ca am vazut undeva (intr-un supermarket, cu ceva timp in urma), dar nu reusesc sa-mi aduc aminte. Stiu doar ca aratau super, dar sa ma pici cu ceara si nu-mi vine in cap unde anume le-am vazut!
    Sa vezi ca imi amintesc, exact cand ma voi gandi la altceva (eventual ce sa-i raspund sefului la una din intrebarile lui) )
  •  
    • 683 mesaje
    3 Mai 2004, 13:28
    0 0
    Daca tot veni vorba de intrebari, am si eu una: cum e martipanul? Unde se gaseste?
  •  
    • 9835 mesaje
    3 Mai 2004, 16:37
    0 0
    Martipanul este o pasta intarita facuta din faina de migdale. Sa zicem ca ar fi cam ca un serbet mai tare (poate fi modelat si uscat asa), cu o aroma puternica de migdale. Nu stiu pe unde se gaseste, dar... nu pierzi mare lucru. Nu zic ca nu ar fi bun, dar are un gust specific cam ciudat.
  •  
    • 683 mesaje
    4 Mai 2004, 14:22
    0 0
    sarumana!!!
  •  
    • 1208 mesaje
    4 Mai 2004, 16:40
    0 0
    Bluedana, incearca sa-ti amintesti. Daca nu reusesti, te duc sa-ti fac hipnoza, poate doar asa...
  •  
    • 218 mesaje
    5 Mai 2004, 07:54
    0 0
    Pentru perlute din zahar incearca pe la magazinele (mai mici) specializate pe dulciuri (bomboane, fursecuri, etc) care se vand vrac.
    La mine in oras (din pacate nu sunt din Buc)la genul asta de magazine gasesti tot felul de minunatiierlute, bilute din zahar, trandafiri din foaie de napolitana, ursuleti si inimioare din martipan,toate pentru ornat torturi sau prajituri.
    Bafta!