Site de retete

•  
    • 138 mesaje
    26 Iul 2008, 17:22
    0 0
    Am facut un site de retete care este de fapt in constructie ,la prajituri am pus si poze. Sint facute de mine si v-as ruga sa mai imi dati si voi ceva idei (daca aveti) am pus si un forum care vreti sa intrati si sa deschideti discutii pe diferite teme. Situl este.:www.reteterapide.com
    P.S. Pt cele care ma acuzati ca imi fac reclama, nu este nici o obligatie sa vizitati ac site, oricum va multumesc anticipat.
  •  
    • 369 mesaje
    26 Iul 2008, 20:25
    0 0
    e ok site-ul, dragut. e munca ta si te felicit pt initiativa. dar ai grija, te rog, la greselile de scriere. de ex, scrii "caffea" sau"secreat"in loc de cafea, respectiv secret, si putin mai multa grija la prezentarea mancarurilor. trebuie sa aiba si aspect, nu numai gust. oricum de retinut site-ul pt cand mai gatim. take care! :*
  •  
    • 138 mesaje
    26 Iul 2008, 21:32
    0 0
    Multumesc mult pt aprecieri ,dar si pt critici,recunosc ca mai fac unele greseli de ortografie,locuiesc de ceva ani buni in Canada,stiu nu e o scuza,promit sa nu mai fac.
  •  
    • 15 mesaje
    31 Iul 2008, 19:14
    0 0
    Am si eu un site de retete
    www.ardei-iute.ro

e fain, sunt multe retete si poze, evenimente sau interviuri.
    plus filmulete despre trucuri in bucatarie, toate originale
  •  
    • 348 mesaje
    31 Iul 2008, 19:25
    0 0
    E bun site-ul!
  •  
    • 15 mesaje
    5 Aug 2008, 11:05
    0 0
    Care site e bun? al meu sau al lui?
  •  
    • 1039 mesaje
    5 Aug 2008, 12:26
    0 0
    Mimo, ti-am vizitat si eu site-ul si e dragut, felicitari.
    Din pacate insa, trebuie sa-ti adresez si niste critici: E PLIN DE GRESELI GRAMATICALE !!! Este inacceptabil, daca vrei sa faci un lucru serios.

In afara de faptul ca sunt greseli de scriere (unele minore, altele mai mari - insa toate sunt suparatoare), amesteci cuvinte din limba romana cu altele din engleza rezultand un "ghiveci" lingvistic.

Cel mai suparator insa este cand "inventezi" cuvinte: de exemplu titlul unei retete: SHRIMPI ravioli cu asparagus si... nu mai stiu ce.
    "Shrimp" nu exista in limba romana, cu atat mai putin pluralul "shrimpi", si, asa cum si tu ai spus, faptul ca locuiesti in afara tarii nu este absolut deloc o scuza!!!
    De asemenea, ai o categorie pe care ai denumit-o: "Mincaruri cu shrimpi, melci si raci " - in afara de faptul ca iar folosesti cuvintul asta inventat (shrimpi), in noua ortografie se scrie "mancare" si nu "mincare". Si crede-ma ca nu am studiat cu atentie site-ul, nu am cautat greselile cu lupa, m-am uitat doar pe prima pagina, cateva secunde....

Mai multa atentie la detalii, pt ca detaliile fac diferenta !

P.S. si ardei-iute e misto, mi-a placut!
  •  
    • 15 mesaje
    6 Aug 2008, 11:21
    0 0
    ma bucur k ti-a placut ardei-iute

tot ce e acolo, e original.
    nimic nu e luat copy-paste