halal gastronomie!

•  
    • 218 mesaje
    29 Apr 2004, 12:28
    0 0
    Buna! Ati citit articolul de azi la gastronomie? Daca nu, pacat! Ati fi aflat ca o salata de varza este...ELEGANTA!
    Asa cum in perioada postului am aflat o delicioasa reteta de fasole cu...ciolan afumat!
    HALAL GASTRONOMIE. DOMNILOR ADMINISTRATORI! oare chiar nu este nimeni printre voi (admnin.) care sa verifice ineptiile care apar pe acest site?
  •  
    • 457 mesaje
    30 Apr 2004, 07:55
    0 0
    Daca nu-ti place acest site e problema ta, asa ca VALEA!
  •  
    • 1 mesaje
    1 Mai 2004, 18:38
    0 0
    VALEA?

Da ! Pentru tine, maricica, e valabil: VALEA pana la un DEX ca sa vezi ce inseamna FORUM.

Fiecare vizitator are tot dreptul sa isi exprime opiniile. Daca acestea nu sunt pe placul tau...

Aaaa, desigur... si tu ai dreptul sa iti exprimi opinia. Dar ai facut-o fara sa o respecti pe a celuilalt. La intrarea pe forum nu ai citit ca participantilor la aceste discutii li se recomanda sa ii respecte pe ceilalti?
    "Comunitatea Eva te asteapta cu sfaturi, pareri, sugestii. Te rugam, insa sa le respecti pe celelalte membre, urmand regulile netichetei: foloseste un limbaj decent".

Este adevarat ca in regulamentul eva.ro suntem avertizati de faptul ca nu ni se asigura calitatea informatiilor. Dar atunci cand ceva nu ne multumeste cred ca este mult mai bine sa incercam sa facem ceva. Daca adoptam pozitii de gen "VALEA" dam dovada de lasitate.
    Si atunci pacat ! Mai ales ca suntem femei - si tot se spune ca suntem mai inteligente decat barbatii...
  •  
    • 218 mesaje
    4 Mai 2004, 14:27
    0 0
    Stimata "DOAMNA" (!!!) Maricica !

Subsemnat(a/ul)burcus91 avand domiciliul in........bla, bla, bla,
    va aduc la cunostinta ca scopul primului meu mesaj a fost sa atrag atentia tinerelor gospodine, care se pare ca cer sfaturi, asupra greselilor care apar in articolele de gastronomie de pe acest site. Remarca a fost facuta dupa ce am constatat in mai multe randuri erori grosolane in retetele care ne-au fost prezentate.
    Spre cunostinta dvs.(in special):costita nu este nici pe departe mancare de post!
    Cat priveste exprimarea "VALEA" denota lipsa de .....completati dvs. va rog!
  •  
    • 130 mesaje
    4 Mai 2004, 15:54
    0 0
    Maricico, cauta-ne pe alte forumuri, te rog! Burcus, ai dreptate, exista un grad de superficialitate a moderatorilor (atat asupra subiectelor cat si a administrarii forumului).