Metoda inovatoare pentru MANCACIOSI!
-
0 0Ai mei sunt mancaciosi rau... Si invatati sa ia mesele la ore fixe..bla bla bla.. si eu cum sunt la serviciu.. Am descoperit o noua metoda! Fac de 3 ori pe saptamana cumparaturi.. si seara le dau cate o "oferta" de ce vor sa le gatesc pentru urmatoarele doua zile(nu mananca mancarea care sta mai mult de 2 zile) De ex.. Mic dejun: aia sau aia
Pranz: aia sau aia
Cina aia sau aia
Desert(ocazional) ... fac mancare cand vin de la serviciu si nu mai am treaba cu ei.. oricum eu nu mananc mancare de genul asta pt ca ingrasa
-
Hai , nu fi trista!
Si un sandich ar fi bun dimineata.Eu gatesc sambata, dar inainte de asta sotul meu imi aduce cafeaua la pat, ca altfel stie ca nu ma dau jos din pat. Si stie sigur ca nu bag vrajeala. In timpul saptamanii, la cina, mai bag si eu broccoli la punga fiert, sau la abur cu iaurt sau smantana ca in 10 minute e gata! DAr e buna si metoda ta! Si nu trebuie sa iti fie jena. Fiecare familie are obiceiurile ei.Daca tu te simti bine asa e f.f.f bine. Probabil ca e un salt fata de ce faceai inainte. Dar ar trebui sa-mi zici si mie: inteleg ca tu iti planifici ce le dai de mancare cu o sapt. inainte? E o idee buna! Mai povesteste-mi. Pupici si viata buna si frumoasa. E in puterea noastra sa ne bucuram de ce avem! Pa! -
Scuze, am mai citit o data msg. tau si acum am inteles: ai totdeauna 2 variante pentru fiecare masa. Buna idee. Asa faceam si eu o data . Acum mi-ai amintit .Am sa incerc sa ma organizez si eu ca altadata. F. buna ideea! Asta nu inseamna ca suntem sclave. Mie chiar imi place sa le fie bine alor mei. Dar, e drept, ca si ei ma rasfata pe mine in stilul lor si in ce pot ei ! Te pup inca o data Rary
-
Buna rarys,
Mie mi se intampla altceva. Mie nu imi ajunge weekendul pentru a termina tot ce am de facut. Intr-un timp, faceam piata joia, vineri seara gateam si atunci sambata imi ramanea pentru curatenie ,spalat, calcat, etc, iar duminica era a mea si plecam la plimbare. Acum, problema e ca sotul meu nu mai are timp aproape de loc si nu prea sta pe acasa fiindca are mult de lucru.Asta e bine , pe o parte, dar rau ca mie nu mai imi ajunge timpul si incep saptamana obosita si trag de mine tot timpul Din cauza asta am senzatia ca lucrurile pe care le faceam repede altadata acum imi ia o groaza de timp, s.a.m.d. Spune-mi tu cum te organizezi? Pupici!