retete vas de pamant(vas roman)
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
18 Iun 2008, 14:080 0Am primit de curand un asemenea vas si nu prea am inspiratie ce as putea gati in el.Astept sa-mi dati si mie cateva retete va rog ca sa-mi vina inspiratia ca ma uit la el si abia astept sa-l incerc.
Mercic. -
20 Iun 2008, 09:55Sarmale, pilaf... ies buuuuuune de tot in vasul asta, la cuptor.
PS: Imi spui, te rog, unde pot sa gasesc asa un vas? Imi doresc de mult, dar nu am vazut de cumparat. -
21 Iun 2008, 12:57In magazinele Cora, Carrefour, in targul de la Bran-Moeciu, Sinaia.Se gasesc cam peste tot.In targul de la BRan am gasit acum un an carte de bucate speciala pt. un asemenea vas si am zis ca ce fac eu cu ea?Si acum nu gasesc sa cumpar.
Ei, asta este un motiv de plecat la Bran-Moeciu.Merci pt.sfat , greu este inceputul ca dupa aia probabil ca o sa gaetsc numai in el. -
23 Iun 2008, 11:32Cred ca am avut eu "orbul gainilor" pana acum. Multumesc si spor la treaba.
-
24 Iun 2008, 19:48Sunt foarte gustoase in vas de pamant. Bunica mea are asa ceva si m-a invatat niste retete extraordinare. Daca vreti vi le si dau...
Înapoi la: Forum » Gastronomie