ce gatesc diabeticului?
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
20 Apr 2004, 17:590 0viitorul meu socru e diabetic de tip 2, descoperit de curand. cum soacra mea e plecata trebuie sa gatesc eu pt toata lumea, dar ce? tot timpul dau navala pe internet si caut de nu mai pot tot felul de retete, si-apoi gatesc pentru noi si inca o data si pt el. ce putem manca impreuna? sau ce poate manca el si nu necesita gateala prea multa?
-
21 Apr 2004, 17:02Draga baby,
ai cautat pe internet informatii despre diabet?
Exista niste planuri nutritionale interesante, poate te inspira... -
22 Apr 2004, 10:31Incearca http://sanatate.org/boli/diabet/dieta_diabet.php
Este foarte bine realizat si suficient de detaliat.
Daca ai nevoie de retete te rog sa imi comunici si pot sa iti trimit cate vrei. Succes. -
24 Apr 2004, 11:55mersi mult, ma plimb pe net de vreo luna in cautare de de toate si peste asta n-am dat
mi-e de un real folos, relly. nu m-as supara sa-mi trimiti si ceva retete. -
24 Apr 2004, 12:00Parearea mea este sa intrebi (tu sau el) un medic ce NU ARE VOIE SA MANANCE si apoi, excluzand acele alimente, sa-ti faci o idee despre cum poti sa impaci pe toti membrii familiei odata, gatind feluri de mancare care sa faca bine tuturor. Nu e usor, eu am avut probleme cu mama mea, care a tinut diete speciale si gateam eu, dar incercam sa "inventez" retete comune pentru toti, ca sa nu muncesc de 7 ori ca nu-mi permitea timpul.
Înapoi la: Forum » Gastronomie