buna fetelor

•  
    • 26 mesaje
    8 Mai 2008, 18:54
    0 0
    ce pot sa fac de mancare cu brocolii? va multumesc!
  •  
    • 35 mesaje
    9 Mai 2008, 10:44
    0 0
    mie imi place brocolli in felul urmator: il fierb, apoi il condimentez(sare, piper...etc)si in final rad branza sau cascaval deasupra. suuuper bun!
    sau fiert un pic, pus in tava, turnat peste 2 oua(sau cate vrei) batute cu branza rasa si bagat la cuptor.
  •  
    • 287 mesaje
    18 Mai 2008, 14:53
    0 0
    eu pun o punga de broccoli la abur, apoi pun in farfurii si sotul meu care mananca de regim (diabet) isi pune doar sare si iaurt cu 0,1% grasime, iar eu si copilul punem smantana si sare. E o minune. La fel procedam si cu conopida, care isi pierde din miros facuta la abur.Inainte sa primesc oalele cu abur faceam la cuptor, respectiv puneam continutul unei pungi de broccoli intr-un vas de yenna cu putina apa, puneam putin ulei de masline si delicat deasupra si o bagam la cuptor. Succes!
  •  
    • 4411 mesaje
    19 Mai 2008, 21:13
    0 0
    ce aparat folosesti pentru a gati la abur?
  •  
    • 381 mesaje
    20 Mai 2008, 12:45
    0 0
    M-ar interesa si pe mine cum se gateste la abur. Va pup
  •  
    • 26 mesaje
    28 Mai 2008, 23:27
    0 0
    va multumesc fetelor!
  •  
    • 287 mesaje
    31 Mai 2008, 16:24
    0 0
    Buna!Si scuze de intarziere. Eu am niste oale de inox, asemanatoare cu cele de la Zepter. Pun una din oale care este gaurita pe fund ca o strecuratoare, deasupra unei alte oale in care pun apa. Apoi pun un gratarel din dotarea oaleler, pun legumele si fac focul. Pe capac am termometru. Cand indica 80 de regula este gata si f.f.f repede. Broccoli si conopida fierte la abur nu mai au mirosul acela asa puternic si sunt super. Eu fac si piept de pui la abur si tot ce-mi trece prin cap. Oale din astea am vazut la Carrefour, acolo unde au vase. Sunt in niste cutii mari albastre.Am mai vazut tot la Carrefour , la electrice niste vase din ebonita si scrie ca se fol. pentru gatit la abur, dar nu stiu cum e cu acelea. Succes.
  •  
    • 18346 mesaje
    1 Iun 2008, 21:55
    0 0
    impreuna cu alte legume la tigaie sau la cuptor.

rupt buchetele si agaugi la o supa cu morcov.

il fierbi bine, impreuna cu conopida, si cartofi- toate taiate. o ceapa intreaga, pe care o arunci mai tarziu, scurgi zeama strecurata intr-un vas, mixezi legumele pana is crema, adaugi apa in care au fiert, condimentezi, pui ceva smantana si iaurt, si mai dai un clocot.
  •  
    • 22 mesaje
    1 Iun 2008, 22:51
    0 0
    eu ii fac de obicei cu macaroane.
    pun brocoli la fiert.cand incep sa fiarba,dupa vreo 5 min pun macaroanele si las sa fiarba atat cat au nevoie macaroanele.separat prajesc costita taiata cuburi si o pun peste brocoli si macaroanele strecurate de apa.branza rasa peste si gata...e super buna