Gordon blue

•  
    • 235 mesaje
    9 Apr 2004, 08:42
    0 0
    Fetelor cu se prepara gordon blue?
    Nu stiu daca am scris corect(nu prea cred) dar in fine.
    Stiu ca e din piept de pui, cascaval, parca ciuperci, dar nu sunt sigura?
    Ma puteti ajuta?
    Merci
  •  
    • 727 mesaje
    9 Apr 2004, 13:15
    0 0
    Am gasit reteta aceasta pe culinar.ro. Sper sa-ti fie de folos si pofta buna!
    http://www.culinar.ro/cautare_rezultat.php?tip=cautare&id_fel=4552&interval=&categ_url=&id_cat=&pages=1&count=&records=2
  •  
    • 727 mesaje
    9 Apr 2004, 13:20
    0 0
    A, si inca ceva..Pt umplutura poti folosi cascaval din acela feliute ambalate separat (nu stiu cum se numeste ), cred ca iese mult mai bine asa.
  •  
    • 235 mesaje
    9 Apr 2004, 15:06
    0 0
    Merci pentru pont, am fost pe site si am gasit. De asemenea am aflat si cum se numeste de fapt - cordon bleu.
    Multumesc mult
  •  
    • 2234 mesaje
    13 Apr 2004, 15:14
    0 0
    eu am mancat la taverna sarbului, pe langa sinaia pe undeva asa ceva, doar ca avea o alta denumire cred, ca nu am facut eu comanda. oricum am identificat: piept de pui, umplut cu cascaval si ciuperci, iar pe deasupra era pesmet sau oricum avea o crusta tare buna la gust.
  •  
    • 1744 mesaje
    17 Apr 2004, 18:26
    0 0
    Roxi, ce ai papat tu acolo e "rulada sirbeasca". Foarte buna de altfel.
  •  
    • 2234 mesaje
    18 Apr 2004, 23:05
    0 0
    se prea poate. dar arata la fel cu cordon bleu. dumenzeule dar erau niste portii imense. mie mi-a trecut foamea cand le-am vazut ce uriase erau. si mai aveau si niste muraturi parfumate (sa nu radeti de mine)
  •  
    • 1208 mesaje
    21 Apr 2004, 12:50
    0 0
    No' acu' depinde, poti sa-l faci cum vrei. Uite eu il fac din carne de vitel taiata foarte subtire, sau din muschiulet de porc. Dar imi place si cu piept de pui este mai dietetic. In orice caz umplu cu cascaval evident, cu putina sunca presata, pastrama sau ceafa si cu ciupercute. Dau prin pesmet si ou si le prajesc. Miammmmmmm
  •  
    • 130 mesaje
    22 Apr 2004, 15:08
    0 0
    Lory, de ce te complici cand poti cumpara gata preparat (adica rulat cu tot ce-i trebuie dar nefacut) si te duci acasa si doar il prajesti.
  •  
    • 16 mesaje
    5 Mai 2004, 12:49
    0 0
    Mama mea este mai inventiva si face gordon-bleu astfel:carne pentru snitel batuta foarte bine aproape cat o foita,o ruleaza cu umplutura de - cascaval taiat begheta,cabanos mai subtire,in continuare pregateste ruloul pentru prajit ca un snitel normal.
    Este un deliciu,pofta buna.
  •  
    • 235 mesaje
    5 Mai 2004, 20:51
    0 0
    Eu am facut deja urmand ca de obicei mai multe retete si am inventat una. Piept de pui taiat transversal, un buzunaras in care am introdus cascavel felie subtire, ciuperci si sunca praga, se inchide buzunarul cu niste scobitori apoi se da prin ou, pesmet si se prajeste.
    Este super delicios