Cind se vopsesc ouale?
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
7 Apr 2004, 11:130 0Mai, dragelor, lamuriti-ma si pe mine: in ce zi din Saptamina asta Mare se vopsesc ouale? Nu de alta dar e primul an cind o sa fac treaba asta si chiar nu stiu. Stiu ca Mama, care anul asta nu e in tara, le vopsea in Joia Mare. Mama-soacra zice ca ea le vopseste Simbata. Am mai tot intrebat in stinga si in dreapta si am primit tot felul de rapsunsuri. Voi cum faceti?
-
7 Apr 2004, 12:53De cand ma stiu, am vazut ca se vopsesc joia. Este adevarat ca se pot vospi si sasmbata, dar asta in cazul in care nu poti joi.
Eu asa am vazut la mama si asa fac si eu. -
8 Apr 2004, 00:25Joia Mare stiu si eu chiar daca n-am reusit intotdeauna si a ramas pe sambata.
-
8 Apr 2004, 08:40În Joia Mare, dar eu le-am înroºit întodeauna sâmbãta, joia niciodatã n-am avut timp, mã ocup cu alte treburi.
Îþi doresc un Paºte fericit! -
8 Apr 2004, 11:41A-ha! Joi in unanimitate! Stie Mama ce stie. In plus, am mai aflat ca trebuie vopsite inainte de apusul soarelui. Sper sa ma incadrez in program...Multumesc mult,fetelor! Va doresc tuturor Sarbatori Fericite alaturi de cei care va sunt dragi!
Înapoi la: Forum » Gastronomie