existentiale cu peste :D
-
0 0problema mea existentiala de saptamana asta
am primit 2 pestisori care dorm, ma rog, unul inca respira, dar am asteptat sa moara de tot si apoi am bagat cutitul in el, dar:
- nu stiu cum sa gatesc somnul
- nu stiu cum dumnezeu o sa reusesc sa ii tai coada si inotatoarele
frate-miu zicea ceva de o tocanita, dar ma depaseste problema si in weekendul asta chiar vreau sa gatesc somnorosii, deocamdata isi fac somnul de veci in congelator.
o sa gugalesc si netul intre timp, insa daca aveti vreo reteta care v-a iesit v-as fi profund recunoscatoare pentru postarea acesteia
F. Important: din pacate nu imi merge cuptorul de la aragaz, deci va trebui ceva care sa nu implice folosirea acestuia
saru' manutzele de ajutor! -
chinte, somnul se gateste fff usor, mai ales la ora asta! bagi cornu'n perna si gata!
acum, referitor la somnii tai (off, peste am uitat sa iau azi din carrefour, la naiba!), poti face ciorbita, apoi ceva la gratar (modul meu preferat de gatit) cu mamaliguta si mujdei neaparat, sau la cuptor (sau pe aragaz, dar pui o plita) cu legume (e simplu, faci un pat de legume -ceapa, morcov, telina, daca agreezi citricele si citeva felii de lamiie si grepfruit, pui animalul peste, apoi iar citeva felii de legume, bulion sau pasta de rosii, vin alb, la cuptor cu el, apoi patrunjel verde)
tocanita de peste???? n-am auzit de asa ceva! dar cine stie? -
multam fain fetelor, pana la urma n-am mai avut rabdare si i-am gatit astazi. de fapt, acum e grozavia pe foc. ellado, i-am facut asa cum ai zis tu, cu pat de legume, dar am uitat sa iau telina de la magazin, am bagat in schimb tone de morcovi si ardei rosu, ceapa si lamai, condimente speciale pentru peste plus bulionul de nota 10 al mamei
sa vad ce-o iesi, daca nu e buna de mancat ma jur ca ma las de gatit for ever
-
ei, mie nu prea imi place sa ingros mancaruri cu faina. asta este, o sa scot legumele de acolo si pestele si le voi servi asa. am vin alb, de la ai mei de la dragasani. partea naspa e ca acum vine frate-miu acasa cu amicul ala care ne-a adus pestele din delta si sa vezi ce ma fac eu de ras cu "ciorba" mea