masina de gatit la aburi

•  
    • 476 mesaje
    11 Mar 2008, 16:05
    0 0
    de ceva vreme ma gandesc sa mi cumpar asa ceva deoarece am auzit ca mancarea este mai sanatoasa preparata astfel; vroiam sa intreb daca renteaza sa achizitionezi asa ceva, mancarea ce gust are? practic, ca si gust, e ca si cum ar fi fiarta? as vrea mai multe detalii va rog, multzam
  •  
    • 18346 mesaje
    12 Mar 2008, 01:31
    0 0
    masina de gatit?

mai sunt si tigai duble. cu o tigaie in care se pune apa, iar una deasupra ca un fel de sita.

legumele ies super. si asta ma intereseaza pe mine carne nu stiu cum e, dar cred ca merge cu pieptul de pui, feliat.

daca te intereseaza sa mananci sanatos cumpara! gustul: legumele isi au gustul lor, si condimentele isi fac treaba dupa ce prep!
  •  
    • 260 mesaje
    13 Mar 2008, 13:36
    0 0
    eu am asa ceva. sunt 3 boluri sa le zic dispuse unul peste altul, iar dedesupt un recipient in care pui apa. pui in boluri ce vrei si bagi in priza si gata. fiecare ingredient isi pastreaza aroma. legumele au o savoare minunata. poti pune ce vrei: fasole, orez, pui, peste, paste.

mancarea e mult mai buna ca cea fiarta, careia mi se pare ca i se pierde savoarea. la aburi aroma ramane intacta.
  •  
    • 246 mesaje
    13 Mar 2008, 13:42
    0 0
    fasole,adica fasole pastai nu?!
    si eu as vrea sa-mi aiu unul,dar ma gandeam,oare chiar se fierb catofii in el,adica daca sunt mai marisori asa?
  •  
    • 615 mesaje
    14 Mar 2008, 00:07
    0 0
    Pai nu-i pune si tu acuma chiar intregi!Ii tai cat de cat felii.Si da,sunt super legumele facute la abur.Am mancat si eu la maica-mea brocoli,sparanghel,cartof,conopida,fasole verde,morcov si nu mai stiu ce a pus,toate astea asezonate cu un sos de lamaie si ulei de masline.Si pe mine ma bate gandul sa-mi iau,dar sa ma duc mai intai dincolo,la unguri,ca am vazut la juma'de pret decat la noi...
  •  
    • 13910 mesaje
    14 Mar 2008, 00:20
    0 0
    la juma de pret?
    pai te astept cu marfa la urmatoarea vizita!
  •  
    • 260 mesaje
    14 Mar 2008, 08:48
    0 0
    si pastai si uscata...fasole. e drept ca cea uscata tre s-o lasi mai mult.
  •  
    • 615 mesaje
    14 Mar 2008, 14:44
    0 0
    Ellado,nu ma face,ca nu stiu multe!!!!
    Ti-ai luat tu masina de paine?Ti-ai luat!Acu vrei aburi?Biiiineeee!
  •  
    • 518 mesaje
    19 Mar 2008, 09:04
    0 0
    eu am un fel de cuptor de gatit la aburi. nu necesita apa, sau altceva. e un vas mai mare din sticla si deasupra un capac de care e atasat "motorul". totul se gateste mult mult mai repede decat daca as gati in modul traditional. inauntru are doua gratarele, unul mai inalt decat celelalt. pui pe gratar ce vrei sa prepari (eu am facut friptura, cartofi, peste), pui capacul si bagi in priza. e mai mult decat sanatos modul de gatire, si nu mai stai asa mult pana se face mancarea. plus ca scapi de grasimea din carne. eu am preparat aripioare de pui, si au iesit super, nici nu se compara cu cele facute in tigaie. mi-au mai placut cartofii, pe care i-am taiat putin mai mare decat ca pentru prajit si au iesit deasemenea super buni, parca erau copti. eu sunt mai mult decat incantata.l-am primit cadou, si stiu ca era luat din selgros. habar n-am daca se gaseste in alta parte. stiu ca e in jur de 100 lei.