Tiramisu
-
0 0Stiu ca s-a mai scris despre el.
dar eu nu stiu ce e acel mascarpone.
ce pot folosi in locu lu domnu mascarpone, pentru ca aici nu gasesc?
va rog frumos, fie-va mila, ca tre sa-l prepar pe tiramisu miine, cel tirziu poimiine.Ce fac si cum il fac.Crema, ca piscoatele le am.
sarumina la domnite -
mikizda, mascarpone este o branza speciala pentru prajituri si nu numai. Daca nu gasesti la un supermarket mascarpone, adica Mega Image, Gima, si altele, ia crema de tiramisu de la Dr. Otker. Si fa tortul cu piscoturi. Iese mai bun.

Si crema de la dr. Otker o prepari cu lapte. Vezi ca ai instructiuni pe plic. Pupici si sa iasa un tort super de bun.
-
mikizda, atunci ar trebui sa aiba magazinele lor mascarpone. Doar nu sunt inapoiati mintali. scuze, dar mi-e rau si imi vine sa bat pe cineva.
Deci ei ar trebui sa aiba branza din asta. Scrie pe cutie MASCARPONE. Oricum nu-i cuvant romanesc, deci tot ar trebui sa te bunghesti ce scrie pe cutie. eventual, cums cria o eva mai jos incerci cu smantana, dar trebuie sa fie ffff. groasa. -
mikizda, scuze. Nu pe tine vreau sa te bat, ci pe aia sau pe altcineva. Scuze, ca asa a reiesit din ceea ce am scris. Te-am mai citit si esti zapacita si-mi place.
Numai sa ne spui daca ai gasit ceva pentru tort. Pupici si succes la cumparaturi.
Iar de Yemen, cu siguranta eu am auzit. O tara araba parca?