Robot de bucatarie
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
7 Mar 2008, 21:440 0Vreau sa-mi iau un robot de bucatarie? Ce-mi recomandati? Voi de care aveti? Sunteti multumite? Chiar il folositi? E util? M-ar interesa in principal: sa stoarca citrice, sa faca sucuri , sa taie legume pt salate de cruditati. Adica sa le taie mai mare, nu sa le faca praf, ca mai am un fel de parat despre care am crezut ca taie legumele in felul asta, si de fapt le face piure...
-
8 Mar 2008, 00:43Eu am unul Mullinex, de care sunt foarte multumita. Il folosesc aprape zilnic. Orice iti iei sa nu iei cu piese din plastic, caci se rup foarte repede. Cauta cu piese din inix.
-
8 Mar 2008, 10:40Poti sa-mi spui, te rog, ce model ai, si daca face cele ce ziceam eu mai sus? Am mai luat vreo doua chestii despre care vanzatorii m-au asigurat , de ex ca toaca legume si de fapt le fapt le fac pasta...etc. Thx!
-
9 Mar 2008, 11:36la Media Galaxy de pe Unirii spre Sf. Vineri e ,,raiul,, robotilor de bucatarie. Mi-am luat si eu de acolo si nsunt oarte buni si nici nu costa mult, dau si in rate daca vrei...
-
9 Mar 2008, 17:26Pana la urma mi-am luat Moulinex. Acum am alta problema: unde sa tin multitudinea aia de piese, lame, etc...Cred ca am sa-mi iau o cuti speciala pt ele...
Înapoi la: Forum » Gastronomie