Bucataria italiana

•  
    • 683 mesaje
    29 Mar 2004, 10:07
    0 0
    Mi-am descoperit o noua pasiune: spaghete, canneloni, tagliatelli, tonarelli,gnocchi, tortellini,fetuccini sau linguinis etc
    dar nu stiu cum se gatesc!
    Voi aveti retete bune?
  •  
    • 727 mesaje
    29 Mar 2004, 15:09
    0 0
    Stiu si eu o reteta simpla cu tortellini, invatata de la o prietena. Sincer, nu am preparat-o niciodata deci pot sa iti spun doar cum am vazut eu cum se face..
    Ai nevoie de o punga de tortellini, cu carne sau branza dupa cum preferi..o cutie smantana, mai grasa...2-300 g sunca presata si putin ulei de masline
    Asa..in timp ce fierbi tortellini intr-o cratita, separat incingi putin ulei intr-o tigaie, dupa care adaugi smantana si sunca taiata cubuletze. Le mai lasi putin sa se caleasca dupa care adaugi in tigaie tortellini fierte. Le iei imediat si continui sa amesteci sa intre mai bine savoarea in ele..
    Mie mi s-a parut f gustoasa reteta, plus ca e destul de ieftina si rapida..hmmm chiar ca mi s-a facut si mie o poftaaaaa
    Pofta buna si sa imi spui daca ai facut-o cum ti-a iesit
  •  
    • 60 mesaje
    2 Apr 2004, 09:17
    0 0
    reteta asta de tortellini o fac si eu,numai ca deasupra pun si cascaval ras cat cuprinde si apoi o pun la cuptor.
  •  
    • 683 mesaje
    5 Apr 2004, 11:24
    0 0
    Am mancat unele bune,la un restaurat, cu sos de rosii si usturoi, dar nu stiu cum se face sosul ala!
    Si mi-e o pofta... ups, sunt in post...dar trece...