Ceai verde+iasomie
-
0 0Evelor, a vazut vreuna din voi ceai verde+iasomie marca Lipton? Sint o impatimita a ceaiurilor, iar varianta asta e pe primul loc in topul preferintelor mele. Am incercat aproape toate marcile de pe piata romaneasca (Belin, Fares, Grande, chinezesc la pliculete, chinezesc frunze...nici nu le mai stiu pe toate), dar nici unul nu se compara cu Lipton-ul pe care mi l-am luat din vacanta de la turci, doar o cutie, ca fraiera. Si acum caut in disperare si....nimic! Daca a vazut vreuna din voi....spuneti-mi si mie! Sau daca stiti vreun magazin specializat in ceaiuri sa ma duc savad ce bunatati imi mai achizitionez! Pupici la toate!
-
July, tocmai asta e, ca la Carrefour a fost primul loc in care m-am uitat si nu au! O sa incerc si recomandarile celorlalte eve, cu combinatii si arabi!
Ceva tot trebuie sa iasa. Altceva....a cumparat cineva ceai Lipton de la Kaufland? Cum vi se pare? Mie mi se pare f naspa, ca si cum ar fi contrafacut, desi ma indoiesc ca si-ar permite asa ceva. Dar arata f rau ca ambalaj, pliculete si sint f putin aromate, adica un pliculet ar fi ok pt o cescuta de cafea, nu pt o cana de 250 ml. Lipton-ul de la turci era beton....puneam un pliculet la 500 ml de apa si iesea un ceai super aromat. -
Am inteles...pai de-asta si caut in mod special Lipton, pentru ca are un gust super bun, fata de alte marci care au ceai verde si care nu sint cine stie ce, adica multe mi se par chiar ca n-au gust. In afara de Lipton mi s-a mai parut foarte misto varianta ceai verde+lamiie de la Belin.
Cel mai sanatos presupun ca ar fi ceaiul verde frunze, dar de cite ori l-am incercat mi s-a parut ca are gust de tutun, deci m-am lasat.