lasagna fara carne

•  
    • 2817 mesaje
    21 Feb 2008, 22:37
    0 0
    vreau sa fac lasagna cu soia in loc de carne; cred ca trebuie sa ii adaug si legume.. si mai ce?
    thnx
  •  
    • 3036 mesaje
    22 Feb 2008, 19:53
    0 0
    urmezi intocmai reteta, doar ca pui granule texturate de soia in loc de carne tocata.

ca sa nu ai surpriza ca soia absoarbe tot sosul si-ti lasa lasagna uscata, e bine sa fierbi in prealabil granulele de soia, in apa cu vegeta (sau piper+cimbru+ boia+sare). dupa cateva clocote bune, rastorni granulele fierte intr-o strecuratoare si le presezi cu o lingura, ca sa iasa excesul de apa. totusi, nu le stoarce prea tare.
  •  
    • 2794 mesaje
    22 Feb 2008, 22:33
    0 0
    Ce idee buna, July! O sa incerc si eu! Mersi pt sfaturi, donna! Pe mine cel putin ma ajuta f mult pt ca nu am mai folosit granule de soia pina acum.
  •  
    • 2817 mesaje
    23 Feb 2008, 15:57
    0 0
    multumesc de raspunsuri dar n-am reusit sa fac nimic
    asta pt ca soia pe care o aveam - si credeam ca e granulata - dupa ce am pus-o la inmuiat, s-a marit si am descoperit ca era boabe

am mancat odata intr-un restaurant cea mai buna lasagna posibila; vegetariana; si in weekend-ul asa imi propusesem sa reconstruiesc reteta
    in lasagna alora n-am reusit sa identific decat morcovul - taiat in cubulete minuscule
    da' nu ma las, incerc ceva weeend-ul viitor si va impartasesc rezultatele