Dietele lui Andronache
-
0 0Probabil ati auzit de tipul ala - Gabriel Andronache care se crizeaza pe toate posturile de televiziune cand aude de mancarea traditionala (nu zic de cea de fast-food!), si care sustine ca pt a fi sanatosi ar trebui sa ne hranim toti preponderent cu fructe, seminte, si....apa. ce parere aveti?
-
eu stiu ca daca vrei sa faci muschi si faci ceva sport pentru a-i dezvolta ai nevoie de proteine, asa ca povestea asta cu mancat strict frunze, fructe si seminte macane, nu vreau sa fiu rea dar cred k in cazul lui e vorba de ceva steroizi, sper sa nu am dreptate; iar chestia asta sa nu mananci niciodata un aliment care ti place dar care stii ca ingrasa mi se pare total deplasat, din cand in cand e bine sa mai mancam si ce stim ca ingrasa, nu dintr-o portie te ingrasi, sa fim seriosi
-
Eu am grupa BIII,deci nu trebuie sa mananc nimic? :O
Ce ma fac?

Lasand gluma la o parte,tipul sustine cu nonsalanta niste teze aberante privind alimentatia.Mie nu mi se pare ca regimul sau ar fi unul sanatos.Si nutritionistii sunt de aceesi parere .Nu poti priva organismul de anumite produse esentiale pentru ca acesta sa functioneze la randament maxim.Iar sa reusesti sa faci si sport mancand numai fructe si legume mi se pare chiar utopie. -
fetelor aveti mare dreptate dar hai sa nu exageram totusi el da indicatii (fructe,seminte si mai stiu eu ce)sa papi in functie de grupe de singe nu e musai sa faci intocmai ce spune el,dar totusi sa nu sarim calul,mie de ex daca as minca numai legume si fructe as lua in greutate enorm,asa ca maninc cum cred eu ca e mai bine fara sa exagerez dar niciodata