oala fonta teflonata

•  
    • 151 mesaje
    6 Feb 2008, 00:03
    0 0
    fetelor,sunt interesata sa-mi iau o oala de fonta,dar nu emailata,ci cu teflon la interior.am vazut la cineva si spunea ca mancarea e super gustoasa gatita in aceste vase si intradevar asa si era.
    va rog mult,ajutati-ma sa gasesc asa ceva
  •  
    • 93 mesaje
    6 Feb 2008, 09:38
    0 0
    am vazut la kaufland colentina zilele trecute asa ceva,era mai degraba o cratita,nu oala foarte groasa cam 50 ron
  •  
    • 3036 mesaje
    6 Feb 2008, 10:44
    0 0
    sfatul meu este sa te reorientezi spre oalele teflonate cu pereti foarte grosi din aluminiu.

eu am un set de 3 astfel de oale (cu capace din sticla termorezistenta) si LE ADOR - gatitul in ele este rapid chiar si la flacara mica (aluminiul difuzeaza excelent caldura), iar spalarea lor este mult mai facila decat a oalelor de tip ceaun, prin simplul fapt ca sunt mult mai usoare. si da, mancarea gatita in ele este la fel de gustoasa ca cea gatita in ceaun (am experimentat de toate: cartofi prajiti, snitele, gogosi, ciulama, gris cu lapte, orez cu legume, mamaliga, mancarici diverse)...
  •  
    • 151 mesaje
    6 Feb 2008, 11:00
    0 0
    va multumesc din suflet pt raspunsuri.
    donna,am sa caut din cele de care ai zis.tu de unde le-ai cumparat?am cautat si pe net,dar majoritatea sunt emailate,nu teflonate.
    la kaufland am vazut si eu ceva,dar nu seamana,nu mi s-a parut suficient de grea ca si cea cu care tot compar eu
  •  
    • 151 mesaje
    6 Feb 2008, 18:51
    0 0
    mi-am luat oalaaaaaaaaaa
    va multumesc din suflet,fetele
    am luat din kaufland,brigita
    pacat ca era prea mica,dar tot mi-am luat...si e din aluminiu teflonata,exact cum a zis donna
  •  
    • 3036 mesaje
    7 Feb 2008, 16:14
    0 0
    garfield, sa fie intr-un ceas bun, sa iti usureze munca in bucatarie si sa-ti iasa mancarea gustoasa

ma intrebai de unde am luat eu oalele... acum un an si jumatate am prins o promotie la quelle, cu 2 mil am luat un set de 3 oale de diferite dimensiuni (mica, mijocie, mare) care au scos la pensie toate celelalte oale din bucatarie.
  •  
    • 151 mesaje
    7 Feb 2008, 20:15
    0 0
    donna,
    eu nu am avut o experienta placuta cu cei de la quelle...mi-au trimis ceva produse deteriorate si pe parcusul a 3 luni....
    oala asta este peterhof,diam=20cm si capacitatea de 2l..mai mare nu am gasit,inca
    va pup
  •  
    • 1013 mesaje
    25 Mar 2008, 23:20
    0 0
    dona,
    vreau sa-mi iau si eu oale de fonta teflonata de la cei de quelle ,dar nu-mi dau seama care sunt in catalog.
    ma poti ajuta,te rog,sa-mi spui daca oalele din link-ul de mai jos sunt acele oale comandate de tine?

http://www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:5cb1125bc385c5d78df7b42b072b827b&fsreloaded=1&referrer=http%3A%2F%2Fwww.google.ro%2Fsearch%3Fhl%3Dro%26sa%3DX%26oi%3Dspell%26resnum%3D0%26ct%3Dresult%26cd%3D1%26q%3Dquelle%26spell%3D1

vai de mine ce adresa lunga
    sper sa fie ok si sa le poti vedea
    multumesc mult
  •  
    • 3036 mesaje
    26 Mar 2008, 09:57
    0 0
    nota bene: eu nu laudam fonta teflonata, ci ALUMINIUL teflonat, iar setul de oale de care ziceam mai sus nu mai este de mult in oferta quelle.

oricat de lungi ar fi linkurile de pe site-ul quelle, ele duc doar la pagina de start, asa ca o sa ma uit la toate oalele ca sa vad ce se mai gaseste pe-acolo.
  •  
    • 3036 mesaje
    26 Mar 2008, 10:04
    0 0
    cred ca astea ar fi cea mai buna alegere:

AR0633681
    (pune codul de mai sus in campul de cautare de pe site-ul quelle)

vad ca exista si un mare avantaj: cratitele au manere de metal, ceea ce inseamna ca le poti baga la cuptor. (din pacate, oalele mele au manerele de ebonita, asa ca le pot folosi doar pe aragaz)

exista pe 2 culori: oranj si negru (eu as prefera negru, ca sa nu se vada "afumatura" de la flacara de aragaz.)

in descriere nu scrie daca-s de aluminiu sau fonta, insa ma indoiesc ca-s din fonta, din simplul motiv ar fi cam prea grele ca sa mai renteze expedierea lor prin posta.
  •  
    • 1013 mesaje
    26 Mar 2008, 11:41
    0 0
    donna,
    scuze de confuzie la aluminiu teflonat ma refeream si io
    da, acele oale mi se pareau a fi ,dar mi se pareau cam ieftine la cat de multe sunt.acum stiu si eu?dar am de gand sa le comand,am una si imi este tare utila,numai ca-i tare mica
    iti multumesc mult de tot pentru raspuns
  •  
    • 575 mesaje
    26 Mar 2008, 13:15
    0 0
    Ma bucur de ce spuneti, ca inseamna ca am facut alegerea buna. Eu eram cea care mai saptamana trecuta cerea un sfat pt o friteuza. Si ieri la magazin stateam sa aleg intre 2 variante: una din aluminiu si alta din inox, ambele teflonate. SI desi cea din inox era mai ieftina si avea capac, am ales-o pe asta din aluminiu ca mi s-a parut mie mai potrivita. Inca n-am testat-o dar sper sa nu ma dezamageasca ca am dat o groaz' de bani pe ea.
  •  
    • 3036 mesaje
    26 Mar 2008, 18:20
    0 0
    paula, chiar zilele trecute vorbeam cu un coleg de la marketing despre pret si calitate - si imi explica omu' ca, intre doua produse identice, dar cu preturi diferite, oamenii il vor cumpara negresit pe cel mai scump.

ei, cum e, zidulet? ai gatit?
  •  
    • 575 mesaje
    27 Mar 2008, 14:43
    0 0
    Da, am facut aseara o portie de cartofi prajiti. Rezultatul: nu pot sa ma plang, nu s-a stropit cu ulei, s-au prajit frumos, s-au scurs etc., dar cred ca mergea foarte bine si una la juma' de pret. Ce sa-i faci, marketing-ul asta .
  •  
    • 3036 mesaje
    28 Mar 2008, 18:26
    0 0