PREGATIRI PT TURTA
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
21 Ian 2008, 15:210 0buna,
fetelor,sapt asta am turta fetitei mele. Problema este ca nu prea stiu ce sa pregatec de mancare avand in vedere ca evenimentul se va desfasura acasa.Poate ma ajutati voi cu niste sugestii si bineinteles sa imi dati si retetele.Multumesc. -
21 Ian 2008, 17:57Eu tocmai ce am trecut prin acest eveniment,si cum nu aveam nici timp si nici prea mare chef sa fac prea multe in casa(banuiesc ca stii ce inseamna sa ai un copil mic in casa si sa nu te ajute nimeni la treburi),am cumparat aperitive gata preparate(chiftelute,bulete de cascaval,ciuperci la cuptor,sote de morcovi si de la piata ardei grasi micuti umpluti cu varza murata si ceapa murata,precum si niste castraveciori murati).Am pregatit la cuptor o bucata de muschi batut in care am pus un carnacior picant,am rulat-o si am legat-o cu sfoara,si am turnat niste vin peste ea.Cand a fost gata,am scos sfoara si am taiat felii,pe care le-am servit cu cartofi natur si sote de legume si salata de muraturi.Ca desert am avut tort.A!Si,numai datorita sotului,ca el a avut chef sa faca,am avut ciorba de burta.
Spor la treaba si crestere mare la fetita! -
23 Ian 2008, 08:37Hotareste intii ce petrecere vrei, una dansanta sau o masa clasica si in functie de asta pregatestete de ocazie, bufet suedez,masa cu trei feluri.
-
24 Ian 2008, 11:27Pt willya_g:
Multumesc pt sugestii. In mare si eu cam tot la asta ma gandeam,dar nu stiam cam la ce bani o sa ajung.Imi poti spune te rog cam cat te-a costat si cam pt cate persoane ai fost pregatita?Si de la ce hipermarket le-ai cumparat?Ai fost multumita?Astept raspunsul tau, pupici -
24 Ian 2008, 12:21xuta, daca esti din Bucuresti du-te la ANGST si acolo vei gasi tot felul de semipreparate si salate pe care nu trebuie, decat sa le pregatesti atunci. Chiar la salate nu mai trebuie sa umbli.
Iar ca suma totala pentru turta, cred ca te va duce la 3000 RON. Asta depinde de ceea ce cumperi si de cati musafiri vei avea.
Sa-ti traiasca bebelul, sa fie sanatos si sa-ti iasa totul super.
Înapoi la: Forum » Gastronomie