oale moi-habar nu am cum se folosesc-aju

•  
    • 287 mesaje
    4 Ian 2008, 19:07
    0 0
    Dragele mele,
    Am primit de la niste prieteni din Germania niste oale cu capac cu termometru super, dar nu stiu cum se folosesc.Am vazut pe poze ca se pun intr-un fel unele peste altele. Aveti idee daca se pot folosi si ca niste oale normale? Cum oare se pun una peste alta si cum se gateste? Ce se pune jos? Dar deasupra, please.Cine stie?
  •  
    • 197 mesaje
    5 Ian 2008, 12:56
    0 0
    buna. e posibil sa fie oale zepter.au un regim aparte de folosire dar cica ar fi bune .poti gati fara pic de apa sau grasime.chiar as fi tentata sa particip la o prezentare daca ar fi pe la noi prin oras.
    se pun una in alta ca sa poti gati in acelasi timp mai multe feluri de mancare.
    incearca sa intri pe forumurile cu gastronomie si poate ca te vor lamuri fetele de pe acolo. cu siguranta sunt si persoane care folosesc astfel de minunatii scumpe.
  •  
    • 287 mesaje
    6 Ian 2008, 20:04
    0 0
    mai, Zepter nu sunt sigur, iar din poze nu inteleg nimic.Pare ca una se pune peste alta cu fundul in sus. Cred ca se pot folosi si normal, nu?
  •  
    • 266 mesaje
    7 Ian 2008, 00:32
    0 0
    pai, foloseste-le ca pe niste oale obisnuite, vezi sa folosesti ochiul de aragaz mic, dat la minim-daca sunt ca cele Zepter.
  •  
    • 38 mesaje
    7 Ian 2008, 00:40
    0 0
    fetelor, eu nu stiu ce-s alea "oale moi" , zau ca suna tare ciudat!

ma lamureste cineva? pls!
  •  
    • 1562 mesaje
    7 Ian 2008, 18:10
    0 0
    cred ca e vb de NOI
  •  
    • 287 mesaje
    12 Ian 2008, 19:43
    0 0
    Bineanteles ca era vb de oale noi, dar in graba a iesit asa cum ati vazut si nu am mai reusit sa corectez. Dar eu asteptam sugestii nicidecum corectari gramaticale, desi eram sigura ca vor apare si astea.
  •  
    • 2103 mesaje
    12 Ian 2008, 21:27
    0 0
    sincer eu citind "moi" m-am dus cu gandul ca poate e vorba de cele de silicon, care sunt moi... insa cand am vazut cum le-ai descris m-am razgandit.
    te-ai lamurit cum se folosesc?
  •  
    • 13910 mesaje
    12 Ian 2008, 21:52
    0 0
    summer, am citit de 2 ori, nu mi s-a parut ca te-a corectat cineva, nu inteleg de ce te superi? si puteai corecta, daca nu stiai cum, mai scriai un mesaj. poate fata credea ca germania are ceva oale mai deosebite, nu? altfel nu specificai ca le-ai primit din germania.

te-ai lamurit ce si cum e cu oalele alea?
  •  
    • 1924 mesaje
    18 Ian 2008, 20:47
    0 0
    n-ar fi de alea cu abur? alea se folosesc suprapus. nu au o carte cu indicatii, ceva? poate ii intrebi direct pe cei care ti le-au adus, decat sa le pui pe foc si sa risti sa le strici
  •  
    • 287 mesaje
    24 Ian 2008, 00:25
    0 0
    Fetelor!
    Nu m-am suparat! Aici suntem pe forum doar si faptul ca iese rautatea din noi si aici este un reflex din viata de zi cu zi nu din cea virtuala. Nu , nu m-am lamurit cum se folosesc. Si sincer nici nu vreau sa intreb pe cei care mi le-au adus. Pe bune ca nu sunt de silicon si sigur ca se folosesc suprapus. Carte este , dar e in limba germana, pe care nu o cunosc si nu am specificat lucrul asta ca sa ii ridic in slavi , ci pur si simplu am crezut ca e un indiciu pntru cei care folosesc asa ceva si ar putea sa-mi fie de folos cu ceva indicatii. Din poze reiese ca se fol. unele peste altele, dar nu inteleg care le este ordinea.Daca aveti ceva sugestii pertinente va astept cu drag. Pana la urma acesta e un forum unde putem lasa la o parte rautatile zilnice, pe care daca le examinati cu atenti enici nu le vedeti rostul... Pupici si spor la treburi atat cele de la birou cat si la cele casnice!
  •  
    • 197 mesaje
    25 Ian 2008, 12:20
    0 0
    buna. sa fii atenta la o reclama care ruleaza la tv despre oalele zepter; poate seamana cu ale tale.