cum sa fac ciuperci umplute?

•  
    • 45 mesaje
    29 Dec 2007, 21:13
    0 0
    Verau sa pregatesc, pentru masa de revelion, ciuperci umplute. ma puteti ajuta cu o reteta?
  •  
    • 84 mesaje
    29 Dec 2007, 22:46
    0 0
    daca sunt la cuptor da! pai coditele le tai marunt si le calesti cu un pic de ulei unde vei adauga ceapa marunta, un pic marar, patranjel si 5 felii salam taiate marunt cand sau calit umpli ciupercile si le pui la cuptor! se merita sotului meu ii place!
  •  
    • 84 mesaje
    29 Dec 2007, 22:47
    0 0
    AA si nu uita: sare si piper!!
  •  
    • 295 mesaje
    29 Dec 2007, 23:18
    0 0
    Coditele tocate marunt le amesteci cu smantana,putin patrunjel si piper.
    Le pui in tava si torni un pic de ulei de masline sau putin unt,si le lasi pana nu mai au pic de zeama(se stie ca ciupercile au multa apa).
    Sau ,in ciuperca adaugi un cub de cascaval ,si pe ele in tava fiind,presori piper ,sare ,si ulei.
    Sarbatori fericite!
  •  
    • 4418 mesaje
    30 Dec 2007, 13:27
    0 0
    eu la tai coditele, pe umplu cu un pic de unt si cu cascaval dat pe razatoare, le pun pe gratar cu un strop de piper si sare si cam asat e
  •  
    • 369 mesaje
    30 Dec 2007, 13:46
    0 0
    si astea ca aperitiv sau ca garnitura? la ce carne merg?
    merg si la porc pe gratar? eu am inteles ca ciupercile merg la pui
  •  
    • 4418 mesaje
    30 Dec 2007, 15:02
    0 0
    eu le gatesc doar pe ele asa fara garnitura la ceva, pur si simplu imi plac si le manic astfel ca atare dar daca vrei mai degraba poate fi ca garnitura la un pipet de pui. Bine sunt subiectiv pentru ca nu sunt un mare carnivor iar la capitolul porc cu atit mai putin ma topesc. Pofta buna si incearca-le ca nu o sa iti para rau.
  •  
    • 567 mesaje
    30 Dec 2007, 18:31
    0 0
    Mai intai fierbi f bine ciupercile apoi le scoti coditele, iar unmplutura o faci din smantana amestecata cu branza de vaci si le bagi la cuptor.Cel putin eu asa le fac si nu ma pot opri din mancat
  •  
    • 287 mesaje
    1 Ian 2008, 17:56
    0 0
    La multi ani!Si pentru ca tocamai a trecut masa de sarbatori am sa va spun ca eu gatesc ciupercile astfel: tai f.f.f marunt coditele ciupercilor, tai ardei, ceapa, usturoi, marar, patrunjel, amestec acestea cu putin ulei de masline le umplu si le bag la cuptor. Nu prea le am eu cu timpul cat trebuie sa stea la cuptor. Mi se par cam crude cand le servesc si nu stiu nici cum trebuie sa fie focul : mic sau mare sau potrivit. Cred ca e un remediu bun dupa sarbatori, mai ales ca au un continut f. scazut de carbohidrati. Pofta buna daca mai puteti manca! Si un An NOu cu multa sanatate tuturor evelor si barbatilor de pe eva!
  •  
    • 24 mesaje
    7 Ian 2008, 11:27
    0 0
    Ciupercile se spala bine, se scot coditele, se asaza pe un platou,se pune un strop de ulei de masline in fiecare, un pic de vegeta si amestec de plante aromate de italia apoi se pune sunculita sau bacon taiat marunt.
    Se ia o forma se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet apoi se aseaza un strat de ciuperci deja umplute cu sunculita si se rade cascaval din abundenta apoi se pune inca un strat de ciuperci peste care se rade iar cascaval. Se poate stropi totul cu putin vin alb. Se acopera forma cu folie si se da la cuptor 30-40 min la foc potrivit. Pofta buna.