Ciorba de burta
-
0 0Buna!!!
Am si eu o intrebare: cum se face ciorba de pui?recunosc ca nu am facut niciodata si as vrea sa incerc o data.
multumesc!! -
Depinde cum vrei sa faci ciorba.Nu sunt o bucatareasa de succes ,dar mananc.Sunt din moldova unde ciorba e pe primul loc.Hai sa-ti zic cum:eu fac din bucatile de pui care nu se pun la friprura,adica spate,gat,picioare,aripi;dar tu poti fol ce vrei din pui,poti taia chiar bucatele mici un piept.Pui carnea la fiert,scoti spuma si adaugi morcov ras (eu il calesc un pic in ulei-daca tii regim nu o fa)ceapa,ardei gras(daca ai)si delikat si le lasi sa fiarba.Cand sunt fierte pui taitei,un pic de bors(daca vrei acra)si verdeata(marar,patrunjel si leustean)si cand inchizi focul un pic de cimbru.Pofta buna!Asta e reteta mea si sotul meu e innebunit-el nu manca ciorbe la inceput.
-
In incurcatura pe care ai creat-o, uite dezlegarea: ciorba de pui, cu gust de ciorba de burta

ciorba de burta dar cu pui...
Iei pieptul de pui si il tai fasii,il pui la fiert,apoi adaugi legumele- cartofi,ceapa(eu o prajesc in prealabil),morcovi ,zarzavat si ce mai aveti prin casa,o lasati sa fiarba vreo 30 min,apoi adaugati un plic de supa crema de pui amestecata cu putina faina,eventual niste fidea,cubulete de knorr.La final adaugati o cutie de smantana amestecata cu un ou bine batut si usturoi.Puteti sa puneti si leustean k sa-i dea un miros placut...
Pofta buna!
eu pun totul la fiert,carne,zarzavaturi,apoi scurg zeama,acolo pun pieptul de pui taiat tip fideluta,adaug smantana,un pic de lapte,leustean si patrunjel verde taiat marunt (la sfarsit),iar de acrit,o acresc cu bors.Sigur,adaug si usturoiul
PS: Am dat copy- paste dupa niste postari salvate in calculator.