ce parere aveti de aragazele de inox?
-
1 1Mie imi place mai mult cel de inox, dar vanzatorul a spus ca mi-l recomanda pe cel alb, pentru ca inoxul se curata mai greu.
O prietena de a mea are insa de inox si e foarte multumita.
Ajutati-ma voi sa ma hotarasc...
Mersi. -
se curata foarte usor.
DAR MAREA PROBLEMA este faptul ca se pateaza la fel de usor, de la orice strop de apa - ba chiar si de la aburi
pui la fiert apa pentru un capuccino? beleaua e ca si facuta: aragazul se pateaza de la stropii microscopici de apa care sar din momentul cand aceasta incepe sa fiarba...
asa incat, dupa ce la inceput ii dai lustru de 2 ori pe zi, in cele din urma te saturi si te resemnezi cu ideea ca ai un aragaz care arata murdar chiar si atunci cand nu este murdar.
sunt patita... -
deci sa inteleg ca nu imi recomanzi unul de inox?
Oricum cand stai pe langa aragaz stai mai mult sa gatesti decat sa il cureti, iar dupa cum spui tu in acest caz se cam inverseaza rolurile: stai mai mult ca sa-l cureti decat sa gatesti...
Maine merg sa cumpar, ca azi nu am putut sa ma hotarasc si cred ca am sa renunt la estetic pentru util si am sa imi iau de celalalt... -
Eu sunt diperat dupa inox... aproape tot ce am in bucatarie e inox. Ma gandeam sa-mi iau si frigider de inox. Din pacate, asa cum spunea donna , inoxul e mult mai pretentios la pete. Asa ca, daca ar fi sa-mi iau acum aragaz... as oscila punand in balanta preferinta mea pt inox cu faptul ca araggazele emailate se intretin mult mai usor.
Chiar adelina, pana la urma ce ti-ai luat??? -
la multi ani ! sper ca ati petrecut bine de Craciun ! ref la probl aragazului de inox , candva am folosit de la Amway o solutie speciala pt inox .era extraordinar de buna, dar nu am mai gasit. acum , satula de atata curatat, am pus folie de aluminiu . te sfatuiesc sa nu incerci cif sau orice solutie acida, chiar daca pe intructiuni spune ca se poate folosi si pt inox. trebuie sa o tii max. 20 sec ca sa nu se pateze, dar astfel nu curata. am patit-o . si luciul inoxului nu mai revine cu nimic.o zi buna va doresc tuturor. UN AN NOU CU MULTE REALIZARI !
-
pentru suzyka
ai mare dreptate ìn ceea ce priveste pasta de curatat de la amway;si eu o folosesc si pot sa spun,ca n-am gasit ceva mai bun pìna acum;cìnd sotul meu mì-a adus-o,mi-a parut f.scumpa dar cìnd am vazut ce face,m-am minunat ( si o am de aproape 2 ani );ulterior am mai ìncercat si alte produse de-ale lor; sunt incredibile. In concluzie, daca n-ai gasit pìna acum suna-ma(0742411399)si te pun ìn legatura cu persoana de la care iau si eu.Iti doresc zile bune si frumoase. -
coryna-dulcika draga,
Sa nu crezi ca n-am observat; dar oare are importanta?! Nu sunt malitioasa. Consider ca e mai important sa ajut pe cineva decìt sa ma blochez la ideia ca e prea tìrziu si sa nu ofer unei fiinte o sansa de a-si face viata mai placuta si mai sanatoasa.Asa sunt eu.Iti doresc numai bine.