un mare favor pt mine va rog
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
12 Dec 2007, 21:070 0fetelor ... va rog din tot sufletul meu dati-mi o reteta de sos bun picant ! am mancat la un restaurant un sos super asa mai cremos .. da ! cremos vreau si eu ... va rog mult ...
-
13 Dec 2007, 18:16va rog fetele .. am sa incerc pe google .. poate intre tp aveti voi idei ... vreau cremosssssss sa fie sosul
of c pofta mi-e ! -
13 Dec 2007, 18:21tu esti convinsa ca sosul ala bun nu era ceva din comert? au aparut asa multe, super bune -spun asta pt ca eu le incerc, imi plac (evident, nu toate), le cumpar.
incearca! -
13 Dec 2007, 19:09Ca sa iti iasa un sos cremos trebuie sa folosesti amidon alimentar si/sau smantana grasa. Eu nu prea fac sosuri, dar in rarele cazuri asa procedez, pun amidon si la sfarsit smantana.
-
13 Dec 2007, 22:55da sunt convinsa ca nu era sos din comert..de altfel .. am cautat si prin magazine si nu e nimic bun , si oricum ar fi nu se compara un sos facut proaspat cu un sos din comert..
nu vreau sa razi de mine , de 2 ani de zile gatesc si nu inteleg care este rolul amidonului in mancare (stiu doar ca la fasole se mai pune ..ptr stiti voi ce
)
-
14 Dec 2007, 00:13Amidonul "leaga" compozitiile fluide, e un fel de faina mai fina. E bun si in prajituri, fifty-fifty cu faina, le face mai pufoase.
Înapoi la: Forum » Gastronomie