Ajutooooor! Nu stiu sa gatesc!

•  
    • 11 mesaje
    29 Feb 2004, 09:13
    0 0
    Vreau sa invat sa gatesc si nu stiu cu ce sa incep pt. a-mi fi mai usor(pt. inceput). Ce imi sugetati?
  •  
    • 2234 mesaje
    1 Mar 2004, 00:03
    0 0
    . doamne sfinte era sa mor de ras. credeam ca cine stie ce ai patit de strigi asa dupa ajutor. pai incearca si tu cartofi prajiti . glumesc acum. cel mai simplu e sa iti iei o carte de bucate. te interesezi si tu care ar fi mai bunicica, pe care au folosit-o la inceputul "carierei" lor gospodinele mai pricepute. eu de exemplu gatesc foarte rar dar de gatit gatesc foarte bine, cel putin asa spun consumatorii . acum adevarul e ca toti se tin bine pe picioare . oricum din cauza faptului ca gatesc rar toata lumea credea ca nu stiu sa gatesc iar cand gustau prima data incepeau cu laudele si ma intrebau cine mi-a gatit. era o distractie sa mori cand ii vedeam cum incercau sa ma conving sa le zic adevarul. pana la urma trebuia sa le fac o dovada, ceva si abia atunci ma credeau. nu cred ca trebuie sa te impacientezi, a gati e o idee mai usor ca o operatie pe cord deschis
  •  
    • 360 mesaje
    1 Mar 2004, 09:01
    0 0
    Roxanica, esti o scumpa!!! Roxana, daca ai rabdare, cauta la paginile din urma si vei gasi multe retete usor de facut. Si vezi poate te inspiri de la subiectul :"Prima mancare facuta sotului" sau cam asa ceva... Si daca vrei un sfat, cand esti in bucatarie, poarta-te ca in dormitor - sa ai initiativa si sa nu ai prejudecati! Experimenteaza si vei cuceri "consumatorii", vorba Roxanicai!
  •  
    • 354 mesaje
    1 Mar 2004, 15:56
    0 0
    Inca o idee...Incearca sa stai pe langa cineva care stie sa gateasca si incearca sa "furi" meseria.
  •  
    • 1 mesaje
    4 Mar 2004, 15:04
    0 0
    Roxana, cat ma bucur ca existi!
    Credeam ca sunt singura pe lume. eu copchil rasfatzat si studios am trecut pe langa bucatarie doar cand a trebuit sa mananc. acum m-am mutat cu prietenul si...
    ... sambata am facut prima mancare: ciorba de pui si mazare cu pui. n-a fost prea greu. totusi, la 11 noaptea eram la telefon cu o prietena sa imi zica cum se face rantasul si cum se ingroasa mancarea.
    Mi-am comandat acum o carte de bucate pt incepatori la Teora pentru ca toate retetele contin termeni pe care nu-i inteleg, iar anumite chestii considerate de baza nu sunt explicate. se spune doar: se face un sos alb...sau se face un aluat nu stiu de care. si atat...
    tu cum te descurci?