idei?

•  
    • 242 mesaje
    4 Dec 2007, 15:31
    0 0
    Zilele trecute am facut o greseala: am turnat zaharul pudra in punga de faina de grau
    Am incercat eu sa le separ..dar in zahar e cam multa faina si nu stiu nici o reteta la care sa il pot folosi asa cum e.
    Daca aveti vre-o idee..spuneti-mi si mie ce as putea sa fac. Multumesc.
  •  
    • 952 mesaje
    4 Dec 2007, 15:43
    0 0
    draga mea,fa niste papanasi,pune branza cata compozitie vrei de ex:un kg de branza cu10 linguri faina gata amestecata cu zahar ,dupa cum ai spus,o jumatate sticluta rom,cateva stafide oparite in lapte,3 pliculete de zahar vanilat si o lingura ulei in compozitie,nu uita de un varf de bicarbonat de sodiu stins cu otet sau lamie,compozitia se pune cu lingura in ulei incins,pofta buna!
  •  
    • 242 mesaje
    4 Dec 2007, 15:47
    0 0
    Eiii... multumesc mult...uite ca la asta nu ma gandisem...poate si din cauza ca acum e post...
    Dar reteta e valabila oricum.
    Multumesc inca o data.
  •  
    • 952 mesaje
    4 Dec 2007, 16:02
    0 0
    revin sa-ti spun ca,si la clatite poti folosi amestecul,iata, eu de cele mai multe ori gatesc clatite de post cam asa:faina gata amestecata cu zahar ,un praf de sare ,apa minerala acidulata..se face o compozitie moale..daca vrei sa faci altfel,poti inlocui apa minerala cu lapte si mai adaugi si un ou,pofta buna!
  •  
    • 242 mesaje
    5 Dec 2007, 12:20
    0 0
    multumesc!