ficatei...

•  
    • 510 mesaje
    10 Nov 2007, 17:22
    0 0
    ajutati-ma va rog cu o reteta pentru ficateii de pui...ca am intrat in pana de idei...(stiu sa-i prepar doar fripti...)
    mersi...
  •  
    • 169 mesaje
    10 Nov 2007, 18:17
    0 0
    o varianta a ficateilor ii poti face calind o ceapa ,doua , tai ficati si ii prajesti inabusiti cu ceapa ,pui sare ,piper vegeta 2 catei usturoi si frunze de patrunjel poti face garnitura un piure de cartofi... sau o mamaliguta alaturi de ficatei...
    sau condimentezi ficatei si i invelesti in feli de bacon si ii dai la cuptor..sau poti adauga in ficatul macinat un pic de carne de porc mai grasa ,sare, piper, vegeta,calesti o ceapa ,2 si pui in compozitie ,usturoi,patrunjel verde tocat ,un pic de piine muiata in apa si stoarsa bine de apa 2 ,3 oua ,se unge o tava si se pune compozitia se pune un pic ulei si deasupra si da de la copt ...sau poti face ficatei pane ...sper ca ti-am dat citeva sugestii ...numai bine
  •  
    • 510 mesaje
    10 Nov 2007, 20:31
    0 0
    mersi colibri pt retete...trebuie sa recunosc ca stiam reteta cu ficateii inabusiti...dar ficatei pane nu am incercat niciodata...cum or iesi?
  •  
    • 2191 mesaje
    11 Nov 2007, 15:06
    0 0
    sunt foarte buni ficateii pane..mie imi plac mai mult cand sunt reci..si sunt mai buni decat cei prajiti,simpli..