stropi de ulei

•  
    • 1131 mesaje
    5 Nov 2007, 11:14
    0 0
    De curand ne-am mutat in caa noua (vorba vine); inainte au locuit acolo chiriasi si prin bucatarie toata faianta de pe pereti e cu stropi mari, uscati de ulei. Acum, cine s-a mai confruntat cu asa ceva, cu siguranta stie ca dupa o vreme uleiul de pe faianta devine ca si guma si e EXTREM DE GREU DE CURATAT. Ma poate sfatui cineva cu ce sa incerc sa curat sa imi fie mai usor? Ma apucasem de cateva zile dar merge foarte greu!

Va rog...
  •  
    • 844 mesaje
    5 Nov 2007, 12:40
    0 0
    este la sano un spray cu pulverizator ca pentru geamuri special pt grasimea intarita...e negru cu capac galben ( sano forte plus)
    http://cumparaturionline.com/product_info.php?products_id=2610
    la sfatul evelor l-am cumparat si e super!
    doar pulverizezi si lasi cateva minute sa actioneze apoi stergi cu o laveta umeda ( neaparat sa folosesti manusi)
  •  
    • 1131 mesaje
    5 Nov 2007, 12:59
    0 0
    Si se gaseste si prin magazine?
  •  
    • 251 mesaje
    5 Nov 2007, 13:42
    0 0
    Poti incerca si cu Cif crema sau Ajax praf si un burete sau o laveta aspra. Iar sfatul Evei cu privire la manusi este foarte util, ca sa nu ajungi cu mainile pline de rani (cum am patit eu).
  •  
    • 844 mesaje
    5 Nov 2007, 13:47
    0 0
    eu am cumparat de la un supermarket!
    am vrut sa vezi cum arata!
  •  
    • 1131 mesaje
    5 Nov 2007, 14:01
    0 0
    Din pacate Ajax si Cif nu au facut fata. Sa vedem Sano. Multumesc!
  •  
    • 399 mesaje
    5 Nov 2007, 17:11
    0 0
    GAbici ....eu folosesc TRIUMF-ul.
  •  
    • 282 mesaje
    6 Nov 2007, 00:31
    0 0
    Ajax,pudra .
  •  
    • 575 mesaje
    6 Nov 2007, 11:23
    0 0
    Si eu recomand Triumf, o solutie in sticla galbena de plastic, de la Farmec parca. Ea de fapt e solutie pt curatarea aragazului. Ai grija ca e tare, trebuie sa folosesti manusi.
    PS Si e si ieftina.
  •  
    • 1131 mesaje
    6 Nov 2007, 11:31
    0 0
    aha! pai asta chiar am acasa!!!!!!!!!!!!!
  •  
    • 197 mesaje
    6 Nov 2007, 12:31
    0 0
    incearca cu cif power cream sau de la mr proper- solutie degresanta.
  •  
    • 227 mesaje
    6 Nov 2007, 12:38
    0 0
    Gabiciule, in cazul disperat de care vorbesti, cred ca Triumf este cel mai indicat. Totusi, pentru chestii murdare curente, cred ca cel mai de folos este Ajax spray cu bicarbonat de sodiu.
  •  
    • 197 mesaje
    6 Nov 2007, 12:44
    0 0
    incearca cu cif power cream sau de la mr. proper - solutie degresanta.
  •  
    • 220 mesaje
    6 Nov 2007, 16:28
    0 0
    Gabici, si eu cand m-am mutat in chirie unde stau acum, fusesera altii care parca au aruncat mancare gatita pe pereti.
    Erau beeecs, patati si cleiosi.Am incercat cu de toate si nimic, insa am descoperit Triumful cu pulverizator, special pt mancarea arsa, am pulverizat un pic si am lasat vreo 5 min, (nu mai mult ca dizolva f bine murdaria si se scurge pe pereti), apoi stergi cu o laveta, iar la final clatesti cu o alta curata. multa bafta si garantez ca se duce(la mine erau peretii dati cu vopsea, de s-a dus si aia), sa-mi povestesti cum a mers. pup
  •  
    • 1131 mesaje
    7 Nov 2007, 08:38
    0 0
    Ce de raspunsuri.

Multumesc ca va implicati atat. De cand ne-am mutata am atatea pe cap ca niciopadta nu reusesc sa merg direct acasa de la job. Sper totusi sa imi gasesc cinci min ute deseara si sa incerc Triumful. Daca il mai gasesc ca stitit cum e...dupa ce te muti nu mai stii nimic pe unde e pus o vreme.
  •  
    • 3036 mesaje
    7 Nov 2007, 10:46
    0 0
    votez si eu cu sano forte. dizolva grasimea uscata, nici nu trebuie sa freci...

o alternativa care necesita un pic de efort ar mai fi frecarea faiantei cu un burete abraziv de spalat vase si tix.

sincer, eu prefer tixul cand e vorba de suprafete mari, pentru ca vaporii de substante puternice de curatat imi irita caile respiratorii si-mi dau o stare generala de rau.
  •  
    • 1 mesaje
    24 Nov 2007, 12:56
    0 0
    incerca cu bicarbonat
  •  
    • 4418 mesaje
    24 Nov 2007, 13:37
    0 0
    Exista pe piata in marile supermarketuri o gama numita Mister Muscle (a nu se confunda cu Musculo( care are in gama si pentru curata grasimea de pe faianta si de curatat moichetele si de curatat chiuvete, bai vase. Spor la treaba.
  •  
    • 369 mesaje
    24 Nov 2007, 13:43
    0 0
    eu am curatzat cu triumf si dulapul de langa aragaz, si inaintea mea au fost niste chiriasi imputiti rau...erau stropi si in interiorul dulapului, de parca ar fi gatit langa aragaz nu pe el. am dat cu pensula de la triumf pt ca nu-l recomand pe cel cu pulverizator (te inneci daca stai in aceeasi camera dupa ce ai pulverizat), am lasat vreo 10 minute apoi am curatzat cu partea mai aspra a buretelyului de vase. acum e super! sper sa se mentina ca am niste colege de apart care nu prea observa murdaria