foi lasagna
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
5 Feb 2004, 09:290 0Este cineva din Galati care stie unde as putea gasi foi de lasagna?Daca nu, merge facuta lasagna si cu altfel de foi, de exemplu de placinta( din alea subtiri)?
-
6 Feb 2004, 22:30foile de lasagna sint tari, de fapt sint paste numai ca la dimensiuni mai mari(care se fierb inainte de utilizare) asa ca, nu cred ca poti folosi foi de placinta.
-
9 Feb 2004, 15:50Am avut o colega pe jumatate italianca, care facea lasagna cu foi de placinte, dar nu are acelasi gust.
Eu cand nu gasesc foi gata in comert, fac acasa: foi normale de paste (taietei), pe care le tai in dreptunghiuri mari. Spre deosebire de foile cumparate, acestea necesita fierbere prealabila.
Din aceleasi foi, fierte, poti face cannelloni, umplute cu ce doresti tu. -
10 Feb 2004, 22:56Poti face lasagna si cu taitei din aceia lati. Coca pt pastele fainoase este in general aceeasi.Pofta buna!
-
13 Feb 2004, 12:17Eu am lasagna (de la mama lor) dar nu stiu sa le fac. Nu-mi dati si mie o reteta buna si rapida??? Va roooooooog.
-
16 Feb 2004, 11:16Spune-mi cu ce vrei sa le faci: carne, urda/ branza de vaca, legume, spanac, soia etc.; le vrei sarate (pt felul doi) sau dulci (pt desert) si-ti scriu reteta.
-
17 Feb 2004, 10:06As vrea lasagna cu carne sau cu branza, nu imi place sa o mananc drept desert. Astept sa imi scrii o reteta. Te pup.
Înapoi la: Forum » Gastronomie