Gogosari copti, la borcan, fara otet
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
23 Sep 2007, 10:160 0Stie cineva reteta? Am auzit de la cineva ca se aseaza in borcan curatati de coaja si seminte, se pune ulei deasupra, se inchid borcanele si se dau la bain-marie, insa nu stiu cat de corecta e reteta si daca tin in camara. Astept sugestiile voastre.
-
23 Sep 2007, 11:55eu gogosari copti nu am auzit la nimeni, doar ardei capia sau gras.
am pus si eu la borcan asa cum ai zis tu dar dupa ceva timp nu mi-a placut mirosul (din cauza uleiului).....de atunco ii pun numai in punga, la congelator. (f buni) -
24 Sep 2007, 10:08Eu am vazut ca reteta era cu ulei,otet si apa ,sare si zahar ca la dressingul de salata,asta pe borcanele din magazin,dar s-ar putea sa ma insel.Dar cred ca uleiul tinut mai mult rincezeste la caldura.Sper sa gasesti reteta dorita.
-
28 Sep 2007, 10:25Mama a pus si ea odata dar ia prajit putin de tot pe o parte si pe alta apoi ia pus cu ulei si putin otet si sare in borcane si al frigider si au tinut
! -
12 Oct 2007, 18:40incearca cu ardei capia copti si pusi la congelator. dar nu le curata coaja.
Înapoi la: Forum » Gastronomie