cina

•  
    • 865 mesaje
    28 Ian 2004, 17:02
    0 0
    Ce mancam seara si la ce ora ca sa slabim? Eu lucrez pana mai tarziu si nu pot sa mananc la pranz, rareori mananc dimineata, iar seara imi este cam foame. Voi ce retete mai usoare stiti?
  •  
    • 354 mesaje
    29 Ian 2004, 10:22
    0 0
    Trebuie sa nu mananci dupa ora 7 seara. Unii zic ca dupa 6, dar mie mi se pare imposibil, mai ales ca abia atunci plec de la birou si ar insemna sa nu mai mananc nimic acasa.
    Ideal ar fi sa ai o pauza la pranz in care sa ai timp sa mananci ceva consistent, iar seara sa mai mananci un iaurt, fructe, salate.
    Cele mai multe dintre noi nu mancam aproape nimic ziua si seara "recuperam". Chiar daca acum nu se vede(cel putin la mine), nu e bine ca m-am obisnuit asa, iar mai tarziu o sa-mi fie greu sa-mi schimb regimul de viata.
  •  
    • 865 mesaje
    29 Ian 2004, 13:18
    0 0
    Mersi mult pentru sfaturi. Astept si alte pareri de la prietene...
  •  
    • 360 mesaje
    30 Ian 2004, 09:08
    0 0
    Ce mananc eu, care am tot un program incarcat...cartofi natur cu verdeata si un gratar de pui sau de vita sau carne slaba de porc, carne de vita la tava asortata cu legume (prefer amestecul mexican), cartofi copti in cuptor cu margarina etc.,multe supe pe care le mananc fara paine, doar cu crutoane uneori. Cand le gatesc? Daca am o dupa-amiaza mai lejera, gatesc pentru 2-3 zile, daca nu, cat ma schimb, spal s.a.m.d., arunc si cativa cartofiori in cuptor sau pun legumele la fiert.In general, este bine sa evitam mancarurile prajite sau foarte grase, desi de multe ori ne tenteaza.
  •  
    • 16 mesaje
    30 Ian 2004, 09:38
    0 0
    Datorita programului incarcat fiecare are o alta ora cand serveste cina.Totul este ca intre cina si ora de culcare sa fie cel putin 3 ore.
    Eu recomand ca dupa fiecare mancare servita pe parcursul zilei sa bei o cana de ceai cald,neindulcit.Incearca si in timp vei vedea rezultatele.
  •  
    • 560 mesaje
    2 Feb 2004, 13:59
    0 0
    bmg cum faci legumele mexicane?
    am luat si eu o data si le-am fiert, au fost asa de naspa ca le-am aruncat...
    se pot manca si cu maioneza light, de ex.?-adica sunt periculoase?
  •  
    • 360 mesaje
    3 Feb 2004, 11:23
    0 0
    Fierb apa cu vegeta, piper, putin cimbru. Cand clocoteste, adaug legumele si dau focul mic, las pana fierb legumele, cand sunt fierte le scurg bine si pun o ligurita de unt deasupra. Daca inainte ai gatit carne, pastreaza zeama si fierbe legumele in ea. Ca si garnitura, mie imi plac foarte mult.
  •  
    • 509 mesaje
    5 Feb 2004, 18:01
    0 0
    trucul e sa mananci un singur tip de aliment toata ziua.
    in felul asta nu te ingrasi, si mananci pe saturate dar ai grija cu painea.
    la mine tine treaba asta, doar ca din pacate nu ai varietatea meniului.
    eu sunt moarta dupa paste si pitza care teoretic ingrasa la maxim, dar mancand toata ziua doar paste sau doar pitza n-am pus nuci un gram in plus.
    pare absurd, dar ai incredere. e foarte bine ca dupa fiecare masa sa bei un pahar cu apa fierbinte in care storci lamaie.