Cea mai buna cafeluta aburinda!!!

•  
    • 2081 mesaje
    18 Sep 2007, 15:12
    0 0
    Gata....m-am hotarat sa inaugurez cafeneaua de toamna-iarna, cu miros de scortisoara si vanilie, vin fiert si multa caldura. Am lasat in vechea cafenea doar lucrurile rele si urate. Sper sa va simtit bine aici, iar asta sa fie locul in care sa ne fie drag sa ajungem atunci cand suntem stresate la serviciu sau cand cautam o clipa de relaxare, la o barfa cu fetele! Primul pas l-am facut eu! Cine imi urmeaza?
  •  
    • 1225 mesaje
    18 Sep 2007, 17:48
    0 0
    Eu, eu! E frumos si intim aici. Si ca sa fiu in ton cu atmosfera si miremele, am adus praji cu mere si scortisoara.
  •  
    • 1139 mesaje
    18 Sep 2007, 19:39
    0 0
    Hai mai ca scortisoara nu-mi place nu se poate fara?
  •  
    • 4487 mesaje
    18 Sep 2007, 20:07
    0 0
    Hai ca ma alatur si eu. Tocmai ce am venit si eu de la sedinta cu parintii. Of course, alti bani, alta distractie. Dar ma rog, next.
    Danuca las-o mai moale cu vinul fiert si cu scortisoara sau fara, ca inca nu este sezonul. Nu-i chiar asa de frig. Cel putin, nu inca.
    Hmmm....deja am un miros de must in nari....si....de caldura....si de....ce bine este.
    Hai ca va pup si mai vb.
  •  
    • 2439 mesaje
    18 Sep 2007, 20:12
    0 0
    Vin si eu la sezatoare

Cafea....cu laptic, ceai, iaurtzel....si toate bunatatile pe care le-ati enumerat mai sus!
  •  
    • 615 mesaje
    18 Sep 2007, 22:46
    0 0
    Dragele mele,gata si semineul de dadusem comanda special pt cafenea.Si cum miss a zis ca aduce si niste obiecte antice sau macar cu patina vremii pe ele,am mai vorbit cu un cioban sa-mi aduca si niste cuverturi din lana mitzoasa pt fotolii si un covor alb,calduros pe jos.Asa ca ne vom aseza confortabil in fata focului domol,vom sorbi lenes din cestile de cafea si vom asculta sunetul cristalului paharelor ciocnind in sanatatea noastra si a celor dragi noua...
    Multa liniste in sufletele si-n casele voastre!
  •  
    • 1139 mesaje
    18 Sep 2007, 22:57
    0 0
    Ca bine te-ai mai gandit Willya cu semineul si cu, cuverturile alea.....acum am sa vin sa-mi beau cafeaua ,sau stiu eu ce pofte imi mai vin,fara sa inghet.

Chiar tremur de frig acum.
  •  
    • 13910 mesaje
    18 Sep 2007, 23:11
    0 0
    bine v-am regasit!

(cafea nu mai beau, dar un must merge de minune...miine!)

covorul pufos, cuvertura aia mitzoasa, aroma cafelei, dar si a merelor si gutuilor de pe dulap imi trezesc amintiri.
  •  
    • 2081 mesaje
    18 Sep 2007, 23:52
    0 0
    Cecs, cand am zis de vin fiert, ma refeream la arsenalul de iarna...il avem in dotare, nu-l folosim inca! sa ne bucuram de vremea frumoasa de afara. Ma bucur ca veniti in cafenea, eu o astept si pe Mrrrr!!!! Pupici pentru fiecare... si, avem si must!
  •  
    • 4487 mesaje
    19 Sep 2007, 08:45
    0 0
    Neata fetelor!!!! Hmmm...ce as bea o cana de must....dar nu am de undeee!!!
    Dar va servesc cu o cicoare.
    Pupicei si mai dau pe la cafenea azi.
    Am uitat. Si pe cele care nu beau cicoare, le servesc cu cafea.
  •  
    • 5304 mesaje
    19 Sep 2007, 10:14
    0 0
    Hop si eu la noua locatie.
    Nu puteam sa lipsesc daca e vorba de vin fiert, mai ales la vremea de afara...
    O zi faina sa aveti!
  •  
    • 1737 mesaje
    19 Sep 2007, 10:20
    0 0
    buna dimineata!
    ma primiti si pe mine? Promit sa fiu serioasa si sa-mi tin hainele pe mine (Done stie!)
  •  
    • 1139 mesaje
    19 Sep 2007, 10:36
    0 0
    Buna fetelor, imi dati si mie o cafeluta dar sa fie aburinda ca mi-e tare rece.

O zi buna tuturor!
  •  
    • 2081 mesaje
    19 Sep 2007, 10:37
    0 0
    Primim, primim!!!
    Daca sunteti din Bucuresti, bucurati-va de vremea buna astazi...ca de maine se strica!!! Ce sa fac sa imi vina cheful la serviciu?
  •  
    • 4487 mesaje
    19 Sep 2007, 12:00
    0 0
    Danuca, eu nu ma mai joc. Pai ce inseamna asta??? Adica in cafeneaua ta vin atatea fete si...la mine...nu prea au venit. Dar lasa, ca le stiu eu pe ele. Vin un pic si apoi pleaca. Cica nu le prea place aici.
    Done...ce mai faci??? Pupici.
    I-am luat lui fi-mea rechizite. Si e cam gata sa inceapa scoala.
    Va pup si mai vb. Mi-e cam somn.....
  •  
    • 1139 mesaje
    19 Sep 2007, 12:11
    0 0
    Cecs nu fi draga suparata ca vin si la tine.
    Daca imi mai oferi si o cafea, cu draga inima vin.
  •  
    • 312 mesaje
    19 Sep 2007, 12:16
    0 0
    Propun si bufet suedez dimineata, ca mai sunt si unii care au in obicei sa sara peste micul-dejun si le dauneaza la sanatati.
    Ce aduc eu: doua pisici grase sa toarca pe soba (intr-o camera avem si soba, chiar daca in sufrageire e semineul) si un saint-bernard cu butoiasul plin sa doarma in zapada la usa! Daca va gasesc amprentele pe butoias si nu aveti macar 39 temperatura, sa vedeti scandal!
    Si eu propun sa fim intr-o cabana in varf de Alpi si sa se apropie Craciunul, na!
  •  
    • 4487 mesaje
    19 Sep 2007, 12:32
    0 0
    alinuk, iti dai seama ca glumeam, nu??? Noi ne-am deschis o cafenea de mai demult si....s-au adunat unele fete, au stat putin si apoi au plecat. Dar noi, cele vechi am ramas pe baricade. Si o sa ramanem in continuare.
    Mrrrr......ba eu o sa ma ating de butoias, ca tare m-am tot gandit. Oare ce tin ei in butoiasul ala???? Vin, bere, coniac....???? Astept sa ma lamuriti si pe mine.
  •  
    • 1737 mesaje
    19 Sep 2007, 12:48
    0 0
    daca tot aveti/avem pisici, sa aduca cineva un Saint Bernard cu butoiasul de rom la gat. Dau eu cep, daca voua va e frica de caine

cecs, cum adica e gata sa inceapa scoala? Fetita ta n-a inceput-o?
  •  
    • 2081 mesaje
    19 Sep 2007, 13:06
    0 0
    Lasa, Cecs, cu cat mai multe, cu atat mai bine...este loc pentru toata lumea! Mie imi place foarte mult cand e cafeneaua plina....

Minunata ideea lui Mrrrr: avem si catei, si pisici...as primi si cateva bunici, ca sa imi iasa rima, dar nu cred ca asa ceva voi gasi aici. Na, ca m-am facut si poeta!