sfat sano forte
-
0 0fetelor am niste cratite de inox super bune dar pe una dintre ele nu reusesc sa scot uleiul ars .... am cumparat sano pt inox si nu face fata
stiu de la voi si de la donna de sano forte (cel negru cu capac galben) ce ziceti sa incerc ...nu e coroziv? -
Cel mai bun produs mi s-a parut solutia Triumf, in sticla galbena din plastic si in capac are pensula, cred c-o stii, scoate toata negreala, uleiul vechi intarit...absolut tot, eu pun cratita cu fundu-n sus in chiuveta goala si torn Triumf dupa 10-15 minute s-a topit tot, clatesc bine si pe urma ma pot pensa in cratita aia....asa-i de curata si lucioasa.
-
nycosia, foloseste-l linistita, ca nu va coroda inoxul (cum nu corodeaza multe alte suprafete). poti sa-l lasi sa actioneze mai mult decat scrie in instructiunile de folosire.
si triumf este buna. am pe undeva o sticla aproape plina, dar eu nu o pot folosi pentru ca degaja niste vapori pe care nu-i suport (sunt usor alergica).
pe oricare l-ai folosi (dar mai ales in cazul lui triumf), nu uita sa-ti pui manusi de cauciuc
-
produsele alcaline (pe baza de soda caustica) sunt ideale pentru a ataca grasimile (intarite sau nu). Despre Sano nu ma exprim (apropo, nycosia, de unde l-ai cumparat din bc?) dar Triumf nu ataca inoxul - daca e inox

produsele acide sunt pentru depunerile de calcar. Eu am patat o tava de inox folosind Benfato (cre'ca am scris corect) pentru ca era prea concentrat.
Plasticul nu sufera de la nimic. Chiuveta din baie si WC-ul, la fel. Se recomanda atentie la cada si emailul aragazului la acizi. Soda caustica ataca doar produsele organice: grasimi, par etc.
Spuse chimista din mine
-
sunt primite cadou de la prietenul meu si sunt fabricate de tefal si pe toarta scrie Jamie Oliver ( na ca ma laud
)
ideea e ca tin foarte mult la ele ..sunt grozave si chiar nu vreau sa le stric aspectul daca se poate
o sa cumpar sano forte , incerc si va spun rezultatul!
Eu am acultat de multe ori sfatul fetelor si am invatat multe
de ex. ce bine se dizolva calcarul de pe inox sau cada cu otet si putin bicarbonat fara frecat sau alte chestii!
Ophelia gasesti in mai multe locuri in bc produse sano....la Fidelio ( am cumparat pt parchet de acol
sau la piata centrala la chioscurile de jos ...este unul fara intrare care vinde la geam si are toata gama ..sunt multe
fetelor multumesc pt sfaturi , in special tie donna ( apropo si acum am busuioc + rozmarin verde ....cred ca o sa-l pun la uscat)