Gogosari in sos...pls!
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
13 Sep 2007, 10:150 0Imi poate da si mie cineva o reteta de gogosari in sos? Imi plac la nebunie, dar nu am facut niciodata si as vrea sa incerc, macar, anul acesta!
va multumesc! -
13 Sep 2007, 12:15CE FEL DE SOS?vrei sa faci pt iarna?
E o reteta de "gogosari" si altele...cu sos...de mustar-maioneza cu mustar, un fel de aperitiv-vezi topicul "MURATURA CU MAIONEZA" si vezi reteta mea de acolo - vezi daca-ti surade!?
Eu de cand am descoperit-o o fac mereu-pt iarna.
pupici -
14 Sep 2007, 22:28cred k te referi la aperitivul din gogosari cel putin asa ii spunem noi aici in moldova.mama mea face asa ceva in fiecare an.iti spun asa din ce imi amintesc despre ce e vb si dak e bine caut reteta si o postez aici.stiu k se coc gogosarii si pe urma se da pielita jos si se pun la cuptor intr-o oala mare cu mult bulion foi de dafin si inca ceva pe acolo si se lasa cateva ore bune.se amipune si zahar de unde iese si gustul dulceag
-
14 Sep 2007, 23:53Jacquelline intra pe sfaturi eva si cauta la intrebari rezolvate ca a intrebat o eva si sunt cateva retete acolo.
Eu nu le fac nici un sos ii pun cu otet si zahar si sare.Daca vrei reteta asta ti-o dau -
15 Sep 2007, 09:31va multumesc mult pentru raspunsuri!
ma refer la gogosari in sos tomat, stiu ca se pune si putin otet, ulei, miere, sare, foi dafin si boabe de mustar! problema mea e cu cantitatile si cu ordinea in care se pun si modalitatea de fierbere, etc!
O zi usoara! -
15 Sep 2007, 18:00socra mea face gogosari in sos tomat....sunt foarte gustosi....o sa intreb de reteta!
Înapoi la: Forum » Gastronomie