Ciorba de peste, URGENT va rog

•  
    • 44 mesaje
    12 Sep 2007, 14:35
    0 0
    stie careva cum se face ciorba de peste?Maine o sa vin ai mei parnti din concediu si vreau sa le fac o ciorba de peste, si ceva peste la cuptor. Doar ca ciorba nu o prea stiu ce. Vreau sa stiu ce se baga in ea, ce legume?Ce condimente? Cum sa-i dau gust? mersi
  •  
    • 1122 mesaje
    12 Sep 2007, 15:02
    0 0
    peste la cuptor stiu cum se face, e usor si iese f bun, mie imi place mult dar ciorba de peste nu stiu
  •  
    • 44 mesaje
    12 Sep 2007, 15:09
    0 0
    poti sa-mi dai reteta ta de peste la cuptor? ca as incerca si altceva ?
    pupici
  •  
    • 73 mesaje
    12 Sep 2007, 15:15
    0 0
    pune intr-o oala apa sare si ulei lasale sa dea un clocot apoi pune ceapa taiata solzisor ardei la fel rosi la fel cartofi taiati in 4 in 6 depinde de cat de mare e cartofu leustean (verde ,uscat,nu conteaza)le lasi sa fiarba bine si spre sfarsit adaugi pestele vezi ca pestele fierbe repede faci si mujdei de usturoi separat si gata mai multe informati pe mes
  •  
    • 1122 mesaje
    12 Sep 2007, 15:22
    0 0
    cureti pestele de solzi si maruntaie, ce are inauntru, il speli bine
    tai pestele, capul presupun ca o sa il pui la ciorba. ii tai si coloana, deci ai 2 bucati de peste. (mama mea de obicei lasa pestele cat de mare e el, doar 2 bucati dintr-un peste).

pui ulei intr-o tava, apoi bucatile de peste peste care ai pus putina sare, adaugi bucatele de morcov (taiate rondele), ceapa taiata fideluta, foi de dafin, bucatele de usturoi dar putine.
    se poate pune si putin vin alb.
    mama pune mai multa ceapa de obicei pt ca ii da un gust dulce ceapa si morcovul.
    lasi maxim o ora la cuptor.
    la servire se pun si legumele din tava si se stoarce putina lamaie (pt cine vrea) pe bucatele de peste!
    pofta buna!

sper ca ai inteles ceva din reteta mea