ajutor! pete de cerneala!
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
3 Sep 2007, 13:294 2Mi-am stropit bluza preferata cu cerneala neagra. Am incercat cu lapte(asa am gasit pe net), dar nici vorba. Stie cineva cum as putea sa le scot? Sau sa imi iau adio de la bluza?
-
4 Sep 2007, 13:58mai demult, am rasturnat o calimara cu tus albastru pe niste blugi bej

i-am pus la inmuiat in apa rece, cu Tide. dupa 2-3 ore petele disparusera, nici n-a fost nevoie sa frec.
incearca, poate ai noroc si tu
-
6 Sep 2007, 22:56Cu citeva zile in urma, am privit o emisiune la tv si se dadea si unele sfaturi, gen cum se pot scoate anumite petede pe haine.
A fost si un sfat referitor la petele de cerneala, unde se specifica ca se pot scoate cu fixativ pentru par (eu oricum am c-am intrat in ceata cu chestia asta).
Asa ca ...eu ti-am spun...dar tu vezi ce faci. -
7 Sep 2007, 17:43Incearca Vanish pentru pete, pune pe pata lasa sa actioneze(1h)si dupa aceea freaca putin. Mie mi se pare foarte bun.
-
7 Sep 2007, 23:00Si cele de pix? Mi s-a deschis un pix in geanta. Pixul e rosu, arata ingrozitor, geanta in interioa e crem si aproape noua. Mi-e ciudaaaa!
-
16 Sep 2007, 12:17Fetelor, va multumesc tare mult pentru sugestii...din pacate nu mi-au iesit petele nici cu fixativ. Am mai incercat inainte de asta cu lapte si cu suc de lamaie.Mai ramane sa incerc cu Vanish; daca nici nu asta nu vor iesi petele, imi iau adio de la bluza...sau sa nu mai scriu cu stilou?
Sa aveti o zi frumoasa, mai ales ca a iesit soarele, cel putin in Cluj!
Înapoi la: Forum » Gastronomie