Eve stresate... de bucatarie
-
0 0Exisata si eve carora NU le place gatitul, dar o fac pt. ca n-au incotro?Sau e o placere sa intrati in bucatarie?
-
Pentru mine e un hobby. Imi place la nebunie, cel mai bine ma simt in bucatarie. Fiecare fel de mancare e o creatie, o opera de arta daca vrei. Fiecare tort e un proiect arhitectonic. Din pacate gatesc rar pentru ca n-am timp. Insa am avut grija sa-mi dotez bucataria cu toate gadget-urile pe care le-am gasit.
-
stress? care stress? eu ma RELAXEZ in bucatarie. imi cumpar toate revistele de specialitate si abia astept duminica dupa-masa la o cafea mai slaba sa le rasfoiesc, sa imi programez ce as mai vrea sa fac/sa mancam. si imi place la nebunie cand imi ies si gustoase

la inceput, adica cam acum 4-5 ani, mi se parea o corvoada cand ma ruga mama sa o mai ajut cu o mancare/o ciorba. de cand sunt insa stapana pe bucataria mea, parca am prins aripi! si imi vine absolut natural sa pun de o ciorba/ o mancare/prajiturit! deja-i traditie in familie ca eu sunt responabila cu torturile si friptura!
in week-wnd ma bat cu barbat'miu pe bucatarie, caci se pare ca si el are pasiunea asta!
repetitia este mama invataturii! cel putin, asa a mers la mine! si da, dragostea barbatului meu trece cu siguranta prin stomac!
-
URASC sa fiu gospodina, si URASC si mai tare ideea ca femeia trebuie sa fie gospodina, si URASC ideea ca barbatul e atras de femeile care le gatesc, precum URASC conceptul ca dragostea trece prin stomac. URASC sa trebuiasca sa fac...orice.
Ideea e ca eu fac mancare, atunci cand pune si iubitul meu curata cartofii, fac curat atunci cand el aspira, spal haine atunci cand ma ajuta la intinsul ....daca el nu m-ar ajuta, eu de incapatanare, as lasa sa faca floare de mucegai farfuriile in chiuveta, tocmai sa ca actionez ca el. De ce doar femeile trebuie sa faca?
Asta e ceea ce urasc....ca ele TREBUIE sa faca! -
off topic: Angelheart, ce mai faci?
on topic: Eu ma incadrez undeva pe la mijloc. In general, gatesc fiindca e nevoie, dar am si momente in care o fac cu placere. Depinde de timpul avut la dispozitie cat si de chef. Am observat ca atunci cand nu am dispozitie buna nici mancarea nu imi iese prea grozava. Iar fiindca gatesc zilnic, imi doresc mult o pauza lungaaaa, in care sa imi permit tot felul de "mofturi" culinare. -
sa inteleg ca voi nu mancati?

sa nu credeti ca sunt o "gospodina" din aceea traditionala (am serviciu destul de stressant, mai si invat pentru un examen ff important, ies din casa
). insa deja mi-am "facut mana". pot gati destule in putin timp, fara sa petrec o eternitate la "descantat" mancarea. plus ca sunt si atatea produse semicongelate...
p.s. si ajutorul sotului este de nepretuit! cel putin eu am mare noroc cu el, insa in alte activitati casnice stressante pentru mine: curatat bucataria/bauia, aspirat, calcat. mama, ca bine le face el! -
de exemplu, urasc sa prajesc.
asa ca nu prajesc. nimic, niciodata.
inabusesc, coc, fierb, frig - dar nu prajesc.
extrem de rar (o data la 2-3 luni, cred), prajesc omleta sau oua ochiuri. dar ATAT
in rest, gatesc suficient de mult si bine incat sotul meu sa fie dispus sa prajeasca cate ceva, atunci cand are chef de ceva prajit. -
buna fetelor, sint noua pe aici, si ma bucur sa va cunosc.
legat de gatit, pot sa spun ca am zile cind ador sa gatesc, mai greu este cu ce mai gatesc...
tinind cont ca sintem o familie cu 2 copii mici, gatesc mereu la 2 zile,asa ca uneori mai duc lipsa de idei.
si atunci, pot spune ca urasc sa gatesc.